TISSOT

TISSOT T-Classic Lady Heart

TISSOT T-Classic Lady Heart er et helt unikt ur med schweizisk selvoptrækkende urværk fra aller øverste hylde. TISSOT Lady Heart er et mesterværk.
Specialpris 4.299,00 kr
Pris: 5.400,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

TISSOT T-Classic Lady Heart er et rigtigt luksus ur til kvinder i alle aldre, da flot design aldrig går af mode - og TISSOT går ALDRIG af mode. TISSOT har siden grundlæggelsen i 1853 skabt og produceret en perlerække af nyskabende ure. TISSOT ure giver ejeren et super pålideligt ur i høj kvalitet, og en virksomhed med knap 170 år på visitkortet, giver altid en vis tryghed. 

TISSOT T-Classic Lady heart er et usædvanligt dameur, da uret har et selvoptrækkende urværk, som er meget sjældent for dameure. Men et selvoptrækkende ur er samtidig unikt, da man kan se urværket bevæge sig både igennem urskiven foran og igennem saphir glasset på bagsiden. Et selvoptrækkende ur går ved hjælp af dine bevægelser, som påvirker et pendul og dermed trækker en fjeder op. Lady Heart vil typisk kunne gå i 3 dage, hvis det ikke er i brug, men man sagtes tåle at ligge natten over eller mens man er i bad. Uret er let at indstille igen, og så slipper man for turen forbi urmageren engang om året. Godt for miljøet.

Tissot T-Classic Lady Heart er en nyfortolkning af et luksus ur med alle de dyder et klassisk ur kræver. God kvalitet, dristigt design og et super schweizisk urværk. Uret er med en markant urlænke af poleret stål. Urlænken er 16mm i bredden og urkassen er 35mm i diameter. Urkasse og urkrans er i poleret stål. Urskiven er helt speciel med en snehvid baggrund og med stålmarkeringer 1-12. Og så selvfølgelig "vinduet" i toppen af urskiven ind til urværkets bevægelige dele. Uret har time-, minut- og sekundviser, og sekundviseren bevæger sig flydende, hvilket er en TISSOT specialitet. Urglasset er naturligvis safirglas som er den stærkeste glastype og sikre minimal risiko for ridser i glasset. 

TiSSOT T-Classic Lady Heart er et flot designet ur, og er den perfekte gave til hende, eller til ren forkælelse af sig selv.

Uret leveres i en luksus urkasse fra TISSOT med manual, garantibevis og lidt historie om TISSOT. 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønDame
GlasSafirglas
Urkasse diameter34-35 mm
Urskivens farveHvid
RemtypeLænke
RemfarveSort
Farve urkasseStål
UrværkECO drive
Vandtryk/ATM3 ATM