TISSOT

TISSOT T-Classic Everytime Green

TISSOT T-classic Everytime Green er designmæssigt er spændende ur med kombinationen af rosegold urkasse og spænde, og lærredsrem som giver en behagelig rem og ur at bære. Uret er et analog TISSOT calibre 902.101 quartz urværk, som er uhyre præcist.
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 1.599,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

TISSOT T-Classic Everytime Green er et designmæssigt mesterstykke fra det schweisiske urfirma TISSOT, som siden grundlæggelsen i 1853 har skabt og produceret en perlerække af nyskabende ure. TISSOT ure giver ejeren et super pålideligt ur i høj kvalitet, og en virksomhed med knap 170 år på visitkortet giver altid en vis tryghed. 

TISSOT T-classic Everytime Green er designmæssigt er spændende ur med kombinationen af rosegold urkasse og spænde, og lærredsrem som giver en behagelig rem og ur at bære. Uret er et analog TISSOT calibre 902.101 quartz urværk, som garanterer et uhyre præcist urværk i bedste produktkvalitet. Urskiven er 42 mm stor og en tykkelse på kun 6,45 mm med en facetslebet kant. Urkassens størrelse og tykkelse giver et let ur på kun 46 gram, hvilket også giver et designur som ikke virker klodset på armen.

Urglasset er naturligvis safirglas som er den stærkeste glastype og sikre minimal risiko for ridser i glasset. Urkassen er i rosegold ligesom spænder m.m., og urskivens timemarkeringer er med talmarkeringer i sort. Urværket har time, minut og sekundviser, og på urskiven er der trykt "TISSOT 1853". Urskiven er råhvid/mat, og giver uret et klassisk snit. 

Urremmen er en stofrem, som gør det nemt at indstille og tilpasse håndledet. Selve urremmen er i farvenuancer af grøn, og giver uret et friskt og sportsligt look. T-Classic Everytime Green er et klassisk ur med en uhøjtidelig rem til den modebevidste mand. 

Tissot er en schweizisk urproducent grundlagt af Charles-Félicien Tissot & Charles-Emile Tissot i 1853. TISSOT bruger egne urværker og fabrikken ligger fortsat i byen Le Locle i kantonen Neuenburg. TISSOT er af mange kendt for deres sponsorater indenfor blandt andet motorsport og cykelsport. TISSOT skaber en række urserier som spænder fra fantastisk feminine ure til sports- og dykkerure. Urmageri og teknik har altid været i højsædet, og mærket bærer stolt traditionerne fra 1853 videre i nutidens urdesign.

Uret leveres i en luksus urkasse fra TISSOT med manual, garantibevis og lidt historie om TISSOT. Watchmen.dk er en dansk online urhandler fra Fyn med 99 dages returret, hurtig levering fra dansk lager og stort udvalg af kendte mærker fra hele verden.

 

 

Yderligere information

FinishGuld
KønHerre
GlasSafirglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveHvid
RemtypeNato rem
RemfarveFlervfarvet
Farve urkasseRosaguld
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
BURBERRY City Black Leather BU10010
Burberry
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.899,00 kr
49%