TISSOT

TISSOT T-Classic

TISSOT T-classic er designmæssigt er spændende ur med kombinationen af rosegold urkasse og spænde, og en lærredsrem som giver en behagelig følelse på armen
Specialpris 1.199,00 kr
Pris: 1.599,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

TISSOT T-Classic er et designmæssigt mesterstykke fra det schweisiske urfirma TISSOT, som siden grundlæggelsen i 1853 har skabt og produceret en perlerække af nyskabende ure. TISSOT ure giver ejeren et super pålideligt ur i høj kvalitet, og en virksomhed med knap 170 år på visitkortet giver altid en vis tryghed. 

TISSOT T-classic er designmæssigt er spændende ur med kombinationen af rosegold urkasse og spænde, og en lærredsrem som giver en behagelig følelse på armen. Uret er et analog TISSOT calibre 902.101 quartz urværk, som garanterer et uhyre præcist urværk i bedste produktkvalitet. Urskiven er 38 mm stor og en tykkelse på kun 6,45 mm med en facetslebet kant. Urkassens størrelse og tykkelse giver et let ur på kun 42 gram, hvilket også giver et designur som ikke virker klodset på armen.

Urglasset er naturligvis safirglas som er den stærkeste glastype og sikre minimal risiko for ridser i glasset. Urkassen er i rosegold ligesom spænder m.m., og urskivens timemarkeringer er ligeledes i rosegold. Urværket har time, minut og sekundviser, og på urskiven er der trykt "TISSOT 1853". Urskiven er råhvid/mat, og giver uret et klassisk snit. 

Tissot er en schweizisk urproducent grundlagt af Charles-Félicien Tissot & Charles-Emile Tissot i 1853. TISSOT bruger egne urværker og fabrikken ligger fortsat i byen Le Locle i kantonen Neuenburg. TISSOT er af mange kendt for deres sponsorater indenfor F

Urremmen er en Natostrap-model, som gør det nemt at indstille og tilpasse håndledet. Selve urremmen er i farverne mørkeblå og rød, og giver uret et maritimt look. T-Classic kan bæres af såvel mænd og kvinder, da urskivens størrelse på 38 mm ligger mellem et større dameur og et mindre herreur. Så her er muligheden for et ur for ham og hende. 

 

 

Yderligere information

FinishGuld
KønDame
GlasSafirglas
Urkasse diameter38-39 mm
Urskivens farveHvid
RemtypeNato rem
RemfarveFlervfarvet
Farve urkasseRosaguld
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Iver Denmark - Sigrid Storråde - Sand
IVER Denmark
Specialpris 874,50 kr
Pris: 1.749,00 kr
50%
Tilbud
presale
LLARSEN JOSEPHINE Gold Watch Forest Leather
LLARSEN
Specialpris 724,50 kr
Pris: 1.449,00 kr
50%
Tilbud
presale
BURBERRY "The City" Nova BU9118
Burberry
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 2.499,00 kr
20%