TISSOT

TISSOT Seastar 1000

TISSOT Seastar 1000 T120.417.17.041.00 er et moderne dykkerur med sort drejebar urkrans og dybblå urskive med 3 dual urskiver. Uret har 46mm urkasse og en meget behagelig siliconerem.
Specialpris 3.999,00 kr
Pris: 4.599,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

TISSOT Seastar 1000 er rendyrket herreur i super kvalitet, og hvis man vil signalere sportslig fremtoning - så skal dette ur på armen. Uret har en markant dykker urkrans, som kan drejes som hjælp i forbindelse med dykning. Urkassen og urkrone er stålfarvet, og urkassen måler 46mm i diameter og 13mm i tykkelse. Urremmen er 22mm bred, og er i sort silicone med lukkespænde. Urværket er et analog TISSOT caliber G10.212 Powerdrive quartz urværk, som garanterer et uhyre præcist urværk i bedste produktkvalitet. Urkassens størrelse og tykkelse giver et solidt ur på 111gram.

Urglasset er naturligvis safirglas som er den stærkeste glastype, og sikre minimal risiko for ridser i glasset. Urskiven har timemarkeringer og minut- og sekundviser i stål. På urskiven er der trykt "TISSOT 1853". Urskiven er dybblå og har datovisning mellem "4" og "5". Urskiven har 3 sekundære dual urskiver. Uret tåler hele 30 ATM/300 meter, så til almindelig dykning og havbrug er uret perfekt. Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldelst til historien. 

Tissot er en schweizisk urproducent grundlagt af Charles-Félicien Tissot & Charles-Emile Tissot i 1853. TISSOT bruger egne urværker og fabrikken ligger fortsat i byen Le Locle i kantonen Neuenburg. TISSOT er af mange kendt for deres sponsorater indenfor Formel1, Cykelløb og OL, hvor tiden er vigtig. Tissot har gennem årene været kendt for at integrere avanceret teknologi og innovation i deres ure. Tissot har et bredt udvalg af kollektioner, der dækker alt fra sportslige og dykkerure til mere klassiske og elegante modeller. Dette gør mærket attraktivt for forskellige smag og præferencer.TISSOT er et verdensomspændende brand, og schweiziske ure er eftertragtede globalt på grund af den høje kvalitet og de sikre designs.   .

Uret leveres i en luksus urboks med manual og garantibevis - perfekt til gave og opbevaring.

Watchmen.dk er en dansk urbutik på nettet, og vi sender ure fra dag til dag. Watchmen.dk har 99 dages returret på alle ure. Uanset producentgraranti, giver Watchmen.dk altid 2 års graranti overfor produktionsfejl og mangler. 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasSafirglas
Urkasse diameter45 mm +
Urskivens farveBlå
RemtypeSiliconerem
RemfarveSort
Farve urkasseStål
UrværkSchweizisk chrono
Vandtryk/ATM6 ATM+

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
HUGO BOSS Vela HB1513775
HUGO BOSS
Specialpris 2.499,00 kr
Pris: 3.995,00 kr
37%
Tilbud
presale
TAG Heuer Aquaracer Red
TAG Heuer
Specialpris 24.999,00 kr
Pris: 28.900,00 kr
13%