TISSOT

TISSOT Sailing T-Touch Blue

TISSOT Sailing T-Touch Blue er et rigtigt maskulint ur fra det schweiziske urfirma TISSOT. Hvis man vil signalere "jeg har styr på det" fremtoning - så skal dette ur på armen. Uret har en markant og ekstra kraftig blå urkrans og digital datovisning.
Specialpris 3.399,00 kr
Pris: 7.300,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

TISSOT Sailing T-Touch Blue er et rigtigt mandeur fra det schweisiske urfirma TISSOT, som siden grundlæggelsen i 1853 har skabt og produceret en perlerække af nyskabende ure. TISSOT ure giver ejeren et super pålideligt ur i høj kvalitet, og en virksomhed med knap 170 år på visitkortet giver altid en vis tryghed. 

TISSOT T-Touch serien er en nyklassisk urserie fra TISSOT, som kombinerer det klassiske quartz ur med visere og det moderne touch ur, hvor en række features kan vælges og uret indstilles. Urets navn kommer blandt andet fra en funktion, hvor man kan beregne med hvilken fart man bevæger sig, f.eks. beregne hvor hurtigt ens sejlbåd bevæger sig. Sådan. Andre features kan nævnes termometer, højdeindikator, barometer og kompas. Den midterste trykknap og tryk på skærmen til at indstille dato, tid osv. Uret har en markant og ekstra kraftig blå urkrans med stål talmarkeringer. Urkassen er kraftig og designet i børstet stål - uhyre detalje rigdom. Urkassen måler 45mm i diameter og 14mm i tykkelse. Urremmen er en rigtig fed sort siliconerem med stålspænde. Urdesignet og remmen giver tilsammen et uhyre flot sportsur til den aktive mand, som gerne vil gå med et ur med lidt flere features end naboen.  

Urglasset er naturligvis safirglas som er den stærkeste glastype og sikre minimal risiko for ridser i glasset. Gaven til manden i dit liv eller til forkælelse af sig selv.

 

 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasSafirglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeSiliconerem
RemfarveSort
Farve urkasseStål
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM6 ATM+

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
BURBERRY "The city" Black Ion Chronograph BU9365
Burberry
Specialpris 2.249,00 kr
Pris: 3.899,00 kr
42%