TISSOT

TISSOT Quickster Nato

TISSOT Quickster Nato er et designmæssigt mesterstykke fra det schweisiske urfirma TISSOT. Det er ren sport og friluftsur. Uret har en markant urkrans i carbonfarvet sort med grønne talmarkeringer.
Specialpris 2.199,00 kr
Pris: 2.865,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

TISSOT Quickster Nato er et designmæssigt mesterstykke fra det schweisiske urfirma TISSOT, som siden grundlæggelsen i 1853 har skabt og produceret en perlerække af nyskabende ure. TISSOT ure giver ejeren et super pålideligt ur i høj kvalitet, og en virksomhed med knap 170 år på visitkortet giver altid en vis tryghed. 

TISSOT Quickster Nato er ren sport og friluftsur. Uret har en markant urkrans i carbonfarvet sort med grønne talmarkeringer. Urkassen og urkrone er i carbonsort og urkassen måler 40 mm i diameter og 9 mm i tykkelse. Urremmen  militærfarvet inspireret med armygrøn farve med sorte striber. Remmen er nylon vævet og kan let tilpasses til håndleddet og udskiftes med den ekstra sorte strap som medfølger. Urværket er et analog TISSOT calibre F06.111 quartz urværk, som garanterer et uhyre præcist urværk i bedste produktkvalitet. Urkassens størrelse og tykkelse giver et let ur på kun 63 gram, hvilket også giver et designur som ikke virker klodset på håndleddet.

Urglasset er naturligvis safirglas som er den stærkeste glastype og sikre minimal risiko for ridser i glasset. Urskiven har timemarkeringer og med talmarkering "12" i stål. Urværket har time, minut og sekundviser, og på urskiven er der trykt "TISSOT 1853". Urskiven er sort og  har datovisning ved "6". 

Tissot er en schweizisk urproducent grundlagt af Charles-Félicien Tissot & Charles-Emile Tissot i 1853. TISSOT bruger egne urværker og fabrikken ligger fortsat i byen Le Locle i kantonen Neuenburg. TISSOT er af mange kendt for deres sponsorater indenfor F

Quickster Nato er et klassisk ur med 2 uhøjtidelige remme til den modebevidste mand. 

Uret leveres i en luksus urboks med manual og garantibevis - perfekt til gave og opbevaring.

 

 

Yderligere information

FinishSort lakeret
KønHerre
GlasSafirglas
Urkasse diameter40-41 mm
Urskivens farveSort
RemtypeNato rem
RemfarveFlervfarvet
Farve urkasseSort
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM3 ATM