TISSOT

TISSOT Quickster Lugano White

TISSOT Quickster Lugano er ren sport og friluftsur. Uret har en markant urkrans med marineblå farve med talmarkeringer. Quickster Lugano er et klassisk ur med en uhøjtidelig rem til den modebevidste mand. 
Specialpris 1.899,00 kr
Pris: 2.350,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

TISSOT Quickster Lugano er et designmæssigt mesterstykke fra det schweisiske urfirma TISSOT, som siden grundlæggelsen i 1853 har skabt og produceret en perlerække af nyskabende ure. TISSOT ure giver ejeren et super pålideligt ur i høj kvalitet, og en virksomhed med knap 170 år på visitkortet giver altid en vis tryghed. 

TISSOT Quickster Lugano er ren sport og friluftsur. Uret har en markant urkrans med marineblå farve med talmarkeringer. Urkassen og urkrone er i blankpoleret stål og urkassen måler 40 mm i diameter og 9 mm i tykkelse. Urremmen  er sejlsportsinspireret med hvid rem og en marineblå kant. Remmen er nylonvævet natostrap, og kan let tilpasses til håndleddet. Der kan tilkøbes andre farver urremme til uret, da strappen let kan udskiftes. Urværket er et analog TISSOT calibre F06.111 quartz urværk, som garanterer et uhyre præcist urværk i bedste produktkvalitet. Urkassens størrelse og tykkelse giver et let ur på kun 63 gram, hvilket også giver et designur som ikke virker klodset på armen.

Urglasset er naturligvis safirglas som er den stærkeste glastype og sikre minimal risiko for ridser i glasset. Urskiven har timemarkeringer og med talmarkering "12" i blå. Urværket har time, minut og sekundviser, og på urskiven er der trykt "TISSOT 1853". Urskiven er råhvid/mat, og giver uret et klassisk snit. 

Tissot er en schweizisk urproducent grundlagt af Charles-Félicien Tissot & Charles-Emile Tissot i 1853. TISSOT bruger egne urværker og fabrikken ligger fortsat i byen Le Locle i kantonen Neuenburg. TISSOT er af mange kendt for deres sponsorater indenfor F

Quickster Lugano er et klassisk ur med en uhøjtidelig rem til den modebevidste mand. 

Uret leveres i en luksus urboks med manual og garantibevis - perfekt til gave og opbevaring.

 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveHvid