TISSOT

TISSOT Quartz T-Classic Couturier Red

TISSOT Quartz T-Classic Couturier Red er designmæssigt et spændende ur med kombinationen af en blankpoleret stål urkasse og en fræk rød læderrem.
Specialpris 1.899,00 kr
Pris: 2.150,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

TISSOT Couturier Quartz er et rigtig flot ur til kvinder i alle aldre, da flot design aldrig går af mode - og TISSOT går ALDRIG af mode. TISSOT har siden grundlæggelsen i 1853  skabt og produceret en perlerække af nyskabende ure. TISSOT ure giver ejeren et super pålideligt ur i høj kvalitet, og en virksomhed med knap 170 år på visitkortet giver altid en vis tryghed. 

TISSOT Couturier er designmæssigt et spændende ur med kombinationen af en blankpoleret stål urkasse og en lækker rød læderrem. Læderremmen har en elegant lukkemekanisme som gør, at når urremmen éen gang er indstillet i spændet, så kan det let tages på uden at skulle tilpasse remmens længde. Uret er et analog TISSOT calibre F05.111 quartz urværk, som garanterer et uhyre præcist urværk i bedste produktkvalitet. Urskiven er 32 mm stor og en tykkelse på 8 mm med en facetslebet kant. Urkassens størrelse og tykkelse giver et let ur på kun 47 gram, hvilket også giver et designur som er elegant på armen.

Urglasset er naturligvis safirglas som er den stærkeste glastype og sikre minimal risiko for ridser i glasset. Urskivens timemarkeringer er stå og urværket har time, minut og sekundviser. Urskiven er råhvid med rilleudfræsning ved talmarkeringerne. Urskiven har trykt "TISSOT 1853" og har datovisning ved klokken "3". 

Tissot er en schweizisk urproducent grundlagt af Charles-Félicien Tissot & Charles-Emile Tissot i 1853. TISSOT bruger egne urværker og fabrikken ligger fortsat i byen Le Locle i kantonen Neuenburg. TISSOT er af mange kendt for deres sponsorater indenfor Formel 1.

Couturier Quartz er et flot designet dameur, og er den perfekte gave til hende eller til ren forkælelse af sig selv.

Uret leveres i en luksus urkasse fra TISSOT med manual, garantibevis og lidt historie om TISSOT. 

Watchmen.dk er en dansk urbutik på nettet og i shop-in-shops, og vi sender ure fra dag til dag, og har 99 dages returret på alle ure. Uanset producentgraranti, giver Watchmen.dk altid 2 års graranti overfor produktionsfejl og mangler. 

 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønDame
GlasSafirglas
Urkasse diameter32-33 mm
Urskivens farveHvid
RemtypeLæderrem
RemfarveRød
Farve urkasseStål
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Iver Denmark - Thyra Dannebod - Cognac
IVER Denmark
Specialpris 1.199,00 kr
Pris: 1.749,00 kr
31%
Tilbud
presale
LLARSEN JOSEPHINE Gold Watch Forest Leather
LLARSEN
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 1.449,00 kr
10%
Tilbud
presale
LLARSEN Caroline Steel Watch Coal Leather Gaveæske
LLARSEN
Specialpris 1.198,00 kr
Pris: 1.398,00 kr
14%
Tilbud
presale
BURBERRY "The City" Nova BU9118
Burberry
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 2.499,00 kr
20%
loadByIncrementId($this->getOrderId()); $totall = $order->getGrandTotal(); ?>