TISSOT

TISSOT PRX T-Classic

TISSOT PRX T-Classic T137.410.11.041.00 er designmæssigt inspireret af ikoniske ur designs fra 1970´erne. PRX serien blev introduceret i slutningen af 2021, og fokus er på design, stil og elegance - og det er lykkedes.
Specialpris 2.795,00 kr
Pris: 3.295,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

TISSOT PRX T-Classic er et rigtigt dress ur fra det schweisiske urfirma TISSOT, som siden grundlæggelsen i 1853 har skabt og produceret en perlerække af nyskabende ure. TISSOT ure giver ejeren et super pålideligt ur i høj kvalitet, og en virksomhed med knap 170 år på visitkortet giver altid en vis tryghed. 

TISSOT PRX T-Classic er et detaljerigt herreur i super kvalitet, og hvis man vil signalere stil og elegance - så skal dette ur på armen. Uret har en 40mm urkrans i blankpoleret stål, og alt ved uret er holdt i en blanding af blank- og børstet stål. Urkssen har en fin curvet form, som går i fin linie videre i urlænken. Urlænken er ligeledes markant anderledes end ved normale lænke-ure, da leddene går på tværs og er ikke delt som på traditionelle urlænke.  Remmen er stærkt inspireret af de markante urdesigns fra 1970´erne, og vi synes at PRX serien er et frisk pust til mandens ur-garderobe. Urværket er et analog TISSOT ETA F06.115 quartz urværk, som garanterer et uhyre præcist urværk i bedste produktkvalitet. Urkassens størrelse og tykkelse giver et solidt ur på 134 gram. 

Urglasset er naturligvis safirglas som er den stærkeste glastype, og sikre minimal risiko for ridser i glasset. Urskiven har timemarkeringer og time-, minut- og sekundviser i stål. På urskiven er der trykt "TISSOT 1853" og "PRX". Urskiven er dybblå og har datovisning ved "3". 

Tissot er en schweizisk urproducent grundlagt af Charles-Félicien Tissot & Charles-Emile Tissot i 1853. TISSOT bruger egne urværker og fabrikken ligger fortsat i byen Le Locle i kantonen Neuenburg. TISSOT er af mange kendt for deres sponsorater indenfor Formel1, Cykelløb og OL, hvor tiden er vigtig. TISSOT er et verdensomspændende brand, og schweiziske ure er eftertragtede globalt på grund af den høje kvalitet, de sikre design og ofte urfirmaer med mere end 100 år på visitkortet.

Uret leveres i en luksus urboks med manual og garantibevis - perfekt til gave og opbevaring.

Watchmen.dk er en dansk urbutik på nettet og i shop-in-shops, og vi sender ure fra dag til dag, og har 99 dages returret på alle ure. Uanset producentgraranti, giver Watchmen.dk altid 2 års graranti overfor produktionsfejl og mangler. 

 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasSafirglas
Urkasse diameter40-41 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeLænke
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkSchweizisk chrono
Vandtryk/ATM6 ATM+

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
LLARSEN NIKOLAJ Steel Mesh Blue
LLARSEN
Specialpris 924,50 kr
Pris: 1.849,00 kr
50%
Tilbud
presale
BURBERRY Classic BU10007
Burberry
Specialpris 1.599,00 kr
Pris: 4.049,00 kr
61%