TISSOT

TISSOT PRS200 Chrono Blue Sport

TISSOT PRS200 Chrono Blue Sport er et rigtigt sportsur fra det schweisiske urfirma TISSOT. Hvis man vil signalere sportslig fremtoning - så skal dette ur på armen. Uret har en markant og ekstra kraftig urkrans i blankpoleret stål med sorte talmarkeringer.
Specialpris 2.999,00 kr
Pris: 3.349,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

TISSOT PRS200 Chrono Blue Sport er et rigtigt sportsur fra det schweisiske urfirma TISSOT, som siden grundlæggelsen i 1853 har skabt og produceret en perlerække af nyskabende ure. TISSOT ure giver ejeren et super pålideligt ur i høj kvalitet, og en virksomhed med knap 170 år på visitkortet giver altid en vis tryghed. 

Så bliver det ikke mere TISSOT og sportsagtigt end med denne urmodel. Hvis man vil signalere sportslig fremtoning - så skal dette ur på armen. Uret har en markant og ekstra kraftig urkrans i blankpoleret stål med sorte talmarkeringer. Urkassen og urkrone er i en blanding af både blanke og børstede overflader af stål - uhyre detalje rigdom. Urkassen måler 42 mm i diameter og 12 mm i tykkelse. Urremmen er en stållænke med 5-leddet struktur i en kombination af børstede og blanke led. Denne type urlænker tilpasses ved at trykke låsespænder ud og eventuel korte lænken op. Urværket er et analog TISSOT Caliber G10.211 quartz urværk, som garanterer et uhyre præcist urværk i bedste produktkvalitet. Urkassens størrelse og tykkelse giver et robust ur på 151 gram.

Urglasset er naturligvis safirglas som er den stærkeste glastype og sikre minimal risiko for ridser i glasset. Urskiven har timemarkeringer og har en utrolig metalblå farve. Urværket har time, minut og sekundviser, og på urskiven er der trykt "TISSOT 1853". Urskiven har 3 sølvfarvede sekundære dual urskiver. Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldelst til historien. 

Tissot er en schweizisk urproducent grundlagt af Charles-Félicien Tissot & Charles-Emile Tissot i 1853. TISSOT bruger egne urværker og fabrikken ligger fortsat i byen Le Locle i kantonen Neuenburg. TISSOT er af mange kendt for deres sponsorater indenfor F

Uret leveres i en luksus urboks med manual og garantibevis - perfekt til gave og opbevaring.

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasSafirglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeNato rem
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM6 ATM+