TISSOT

TISSOT PRS 516 Chronograph

TISSOT PRS 516 Chronograph er kombination af et sportsligt designet ur og chronograph urets mange detaljer. Uret er 42mm urkasse og ellers holdt helt i sort med få blå detaljer.
Specialpris 2.999,00 kr
Pris: 5.100,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

TISSOT PRS 516 Chronograph er et rigtigt sportsur fra det schweisiske urfirma TISSOT, som siden grundlæggelsen i 1853 har skabt og produceret en perlerække af nyskabende ure. TISSOT ure giver ejeren et super pålideligt ur i høj kvalitet, og en virksomhed med knap 170 år på visitkortet giver altid en vis tryghed. 

TISSOT PRS 516 Chronograph er ren sport og friluftsur, og hvis man vil signalere sportslig fremtoning - så skal dette ur på armen. Uret har en markant tachymeter urkrans i carbonfarvet sort. Urkassen og urkrone er i carbonsort og urkassen måler 45mm i diameter og 12mm i tykkelse. Urremmen er 20mm bred, og er helt sort med sort butterfly lukning for at forfine designet af remmen. Urværket er et analog TISSOT calibre G10.212 Powerdrive quartz urværk, som garanterer et uhyre præcist urværk i bedste produktkvalitet. Urkassens størrelse og tykkelse giver et let ur på 109 gram, hvilket også giver et designur, som ikke virker klodset på håndleddet.

Urglasset er naturligvis safirglas som er den stærkeste glastype, og sikre minimal risiko for ridser i glasset. Urskiven har timemarkeringer vist på urglasset. Urværket har time-, minut- og sekundviser, og på urskiven er der trykt "TISSOT 1853"  og "PRS 516". Urskiven er sort og  har datovisning ved "4". Urskiven har 3 sorte sekundære dual urskiver. Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldelst til historien. 

Tissot er en schweizisk urproducent grundlagt af Charles-Félicien Tissot & Charles-Emile Tissot i 1853. TISSOT bruger egne urværker og fabrikken ligger fortsat i byen Le Locle i kantonen Neuenburg. TISSOT er af mange kendt for deres sponsorater indenfor Formel1, Cykelløb og OL, hvor tiden er vigtig.

Uret leveres i en luksus urboks med manual og garantibevis - perfekt til gave og opbevaring.

 

 

Yderligere information

FinishSort lakeret
KønHerre
GlasSafirglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveSort
RemtypeSiliconerem
RemfarveSort
Farve urkasseSort
UrværkSchweizisk chrono
Vandtryk/ATM6 ATM+

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
HUGO BOSS Aero Chrono Watch HB1513770
HUGO BOSS
Specialpris 2.099,00 kr
Pris: 3.495,00 kr
40%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Decker TH1791475
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.199,00 kr
Pris: 1.595,00 kr
25%