TISSOT

TISSOT PRS 516 Brown

TISSOT PRS 516 Chronograph Brown T100.417.16.041.00 er en del af den yderst populære PRS-serie med markant design af urkasse og læderrem.
Specialpris 1.899,00 kr
Pris: 6.299,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

TISSOT PRS 516 Chronograph Brown et rigtigt sportsur fra det schweisiske urfirma TISSOT, som siden grundlæggelsen i 1853 har skabt og produceret en perlerække af nyskabende ure. TISSOT ure giver ejeren et super pålideligt ur i høj kvalitet, og en virksomhed med knap 170 år på visitkortet giver altid en vis tryghed. 

TISSOT PRS 516 Chronograph Brown er et rigtigt sportsur, og knytter sportens vigtighed for landet Schweiz og TISSOT´s sammen indenfor sporten. Uret har en klassisk og elegant tachymeter urkrans. Urkasse og urkrone er i stål, og urkassen måler 42mm i diameter og 12,1mm i tykkelse. Urremmen er 20mm bred læderrem med markante huller og brun syning i siderne. Urværket er et analog TISSOT ETA G10.212 quartz urværk, som garanterer et uhyre præcist urværk i bedste produktkvalitet. Urkassens størrelse, tykkelse urrem giver et let ur på 98 gram. TISSOT har med PRS 516 serien skabt en urserie i meget høj kvalitet i et sportsligt design. 

Urglasset er naturligvis safirglas som er den stærkeste glastype, og sikre minimal risiko for ridser i glasset. Urskiven har timemarkeringer og time- og minutviser i stål og hvidt. Urviserne har luminum effekt, så klokken kan afsæses i mørke. På urskiven er der trykt "TISSOT 1853". Urskiven er dybblå og har datovisning ved "4". Urskiven har 3 sekundære dual urskiver, hvor sekundviser for tidstagning er rød ligesom på 2 af de 3 dualvisere. Uret kan tåle 100 meter/10 ATM tryk, så uret kan tåle almindeligt brug i bad og pool, men med læderrem er det ikke anbefalelsesværdigt. Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldelst til historien. 

Tissot er en schweizisk urproducent grundlagt af Charles-Félicien Tissot & Charles-Emile Tissot i 1853. TISSOT bruger egne urværker og fabrikken ligger fortsat i byen Le Locle i kantonen Neuenburg. TISSOT er af mange kendt for deres sponsorater indenfor Formel1, Cykelløb og OL, hvor tiden er vigtig. TISSOT er et verdensomspændende brand, og schweiziske ure er eftertragtede globalt på grund af den høje kvalitet, de sikre design og ofte urfirmaer med mere end 100 år på visitkortet.

Uret leveres i en luksus urboks med manual og garantibevis - perfekt til gave og opbevaring.

Watchmen.dk er en dansk urbutik på nettet og i shop-in-shops, og vi sender ure fra dag til dag, og har 99 dages returret på alle ure. Uanset producentgraranti, giver Watchmen.dk altid 2 års graranti overfor produktionsfejl og mangler. 

 

 

Yderligere information

FinishSort lakeret
KønHerre
GlasSafirglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeLæderrem
RemfarveBrun
Farve urkasseStål
UrværkSchweizisk chrono
Vandtryk/ATM6 ATM+

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Emporio Armani Sportivo Chronograph Red AR11024
Emporio Armani
Specialpris 1.429,00 kr
Pris: 2.395,00 kr
40%
Tilbud
presale
Emporio Armani Sportivo Rub AR5858
Emporio Armani
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 3.095,00 kr
52%