TISSOT

TISSOT PR100 Sport

TISSOT PR100 Sport er et fint og samtidig markant herreur fra det schweiziske urfirma TISSOT. Uret er designet med en stålgrå stribet urskive og en markant urkrans.
Specialpris 2.199,00 kr
Pris: 2.345,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

TISSOT PR 100 Sport er et klassisk herreur fradet schweisiske urfirma TISSOT, som siden grundlæggelsen i 1853 har skabt og produceret en perlerække af nyskabende ure. TISSOT ure giver ejeren et super pålideligt ur i høj kvalitet, og en virksomhed med knap 170 år på visitkortet giver altid en vis tryghed. 

Uret har en 42mm urkasse i poleret stål og er 42mm bred og 10mm i tykkelse, hvilket giver et rimelig let herreur. Urviserne er stålfarvede ligesom talmarkeringerne. Urkronen er markant og rillet til indstilling af ur og dato, som er placceret ved "6" tallet. Læderremmen er en bred 22mm lækker mørkebrun læderrem med en tynd lysebrun syning. Læderremmen er med almindelig lukkespænde med "TISSOT" indgraveret. Uret har et quartz kvalitets urværk fra TISSOT, som er beømt for sin præcision og pålidelighed. 

 Tissot er en schweizisk urproducent grundlagt af Charles-Félicien Tissot & Charles-Emile Tissot i 1853. TISSOT bruger egne urværker og fabrikken ligger fortsat i byen Le Locle i kantonen Neuenburg. TISSOT er af mange kendt for deres sponsorater indenfor Formel1, Cykelløb og OL, hvor tiden er vigtig. TISSOT er et verdensomspændende brand, og schweiziske ure er eftertragtede globalt på grund af den høje kvalitet, de sikre design og ofte urfirmaer med mere end 100 år på visitkortet.

Uret leveres i en luksus urboks med manual og garantibevis - perfekt til gave og opbevaring.

Watchmen.dk er en dansk urbutik på nettet og i shop-in-shops, og vi sender ure fra dag til dag, og har 99 dages returret på alle ure. Uanset producentgraranti, giver Watchmen.dk altid 2 års graranti overfor produktionsfejl og mangler. 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasSafirglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveStål
RemtypeLæderrem
RemfarveBrun
Farve urkasseStål
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM6 ATM+

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
HUGO BOSS Chrono Pioneer HB1513709
HUGO BOSS
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 2.495,00 kr
48%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Deacon TH1791551
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.179,00 kr
Pris: 1.495,00 kr
21%