TISSOT

TISSOT PR 100 Sport Chic Lady

TISSOT PR 100 Sport Chic Lady er designmæssigt lidt mere vovet en mange andre ure til kvinder. Det er lidt mere maskulint med en lidt større urskive på 36 mm og 9 mm tykkelse af urkassen.
Specialpris 2.595,00 kr
Pris: 2.695,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

TISSOT PR 100 Sport Chic Lady er et rigtig flot ur til kvinder i alle aldre, da flot design aldrig går af mode - og TISSOT går ALDRIG af mode. TISSOT som siden grundlæggelsen i 1853, har skabt og produceret en perlerække af nyskabende ure. TISSOT ure giver ejeren et super pålideligt ur i høj kvalitet, og en virksomhed med knap 170 år på visitkortet giver altid en vis tryghed. 

TISSOT PR 100 Sport Chic Lady er designmæssigt lidt mere vovet en mange andre ure til kvinder. Det er lidt mere maskulint med en lidt større urskive på 36 mm og 9 mm tykkelse af urkassen. Urkassen er i blankpoleret stål med tydelige talmarkeringer på urkransen. Urlænken er med børstet stål på de ydre led og blanke led i midten. Med en elegant butterfly lukkemekanisme er uret let at tage på. Uret er et analog TISSOT calibre 955.442 quartz urværk, som garanterer et uhyre præcist urværk i bedste produktkvalitet. Urglasset er naturligvis safirglas som er den stærkeste glastype, og sikrer minimal risiko for ridser i glasset. Urskivens timemarkeringer er stål og urværket har time, minut og sekundviser. Urskiven er dybblå/perlemorssort og har trykt "TISSOT 1853". Skiven har datovisning ved klokken "6". 

TISSOT PR 100 Sport Chic Lady er et flot og fuldendt designet dameur, og er den perfekte gave til hende eller til ren forkælelse af sig selv.

Tissot er en schweizisk urproducent grundlagt af Charles-Félicien Tissot & Charles-Emile Tissot i 1853. TISSOT bruger egne urværker og fabrikken ligger fortsat i byen Le Locle i kantonen Neuenburg. TISSOT er af mange kendt for deres sponsorater indenfor blandt andet motorsport og cykelsport. TISSOT skaber en række urserier som spænder fra fantastisk feminine ure til sports- og dykkerure. Urmageri og teknik har altid været i højsædet, og mærket bærer stolt traditionerne fra 1853 videre i nutidens urdesign.

Uret leveres i en luksus urkasse fra TISSOT med manual, garantibevis og lidt historie om TISSOT. Watchmen.dk er en dansk online urhandler fra Fyn med 99 dages returret, hurtig levering fra dansk lager og stort udvalg af kendte mærker fra hele verden.

 

 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønDame
GlasSafirglas
Urkasse diameter36-37 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLænke
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
BURBERRY "The City" BU9035
Burberry
Specialpris 1.849,00 kr
Pris: 2.249,00 kr
18%