TISSOT

TISSOT Couturier Automatic

TISSOT Couturier Automatic er et teknisk og designmæssigt et spændende ur et selvoptrækkende ur og en pivfræk rød læderrem, så selv superskurken Cat woman vil være misundelig.
Specialpris 2.995,00 kr
Pris: 3.385,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

TISSOT Couturier Automatic er et rigtig flot ur til kvinder, som gerne vil have et lidt anderledes ur i alle henseender. Dette ur er yderst bemærkelsesværdig ved at være et selvoptrækkende ur med urværk af aller ypperste TISSOT kvalitet. Et selvoptrækkende ur går alene ved at det holdes i gang ved at uret "trækkes" op af dine bevæghelser. Uret kan holde til at ligge stille i 3 dage når det er trukket helt op, så et bad eller en god nats søvn ugen uret kan fint lade sig gøre.  TISSOT som siden grundlæggelsen i 1853, har skabt og produceret en perlerække af nyskabende ure er din garanti for et perfekt urværk pakket ind i smukke rammer. TISSOT ure giver ejeren et super pålideligt ur i høj kvalitet, og en virksomhed med knap 170 år på visitkortet giver altid en vis tryghed. Urværket kan nydes gennem det fintslebne safirglas på bagsiden af urkassen, hvor der er frit udsyn til urværk og pendulet, der oplader urværket.

TISSOT Couturier Automatic er en det af T-trend urserien, og er designmæssigt et spændende ur med kombinationen af en blankpoleret stål urkasse og en knaldrød læderrem. Læderremmen har en elegant lukkespænde, som gør det let at tage på og sidder perfekt på håndleddet. Urskiven er 32 mm stor og en tykkelse på 10 mm med en facetslebet kant. Urkassens størrelse og tykkelse giver et let ur på kun 56 gram, hvilket også giver et designur som er elegant på armen.

Urglasset er naturligvis safirglas som er den stærkeste glastype og sikre minimal risiko for ridser i glasset. Urskivens timemarkeringer er stål, og urværket har time, minut og sekundviser. Sekundviseren har en flydende gang, hvilket er en TISSOT specialitet. Urskiven er sølvfarvet med rilleudfræsning ved talmarkeringerne. Urskiven har trykt "TISSOT 1853" og har datovisning ved klokken "3". 

Couturier Automatic er et flot designet dameur, og er den perfekte gave til hende, eller til ren forkælelse af sig selv.

Uret leveres i en luksus urkasse fra TISSOT med manual, garantibevis og lidt historie om TISSOT. 

 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønDame
GlasSafirglas
Urkasse diameter32-33 mm
Urskivens farveSølv
RemtypeLæderrem
RemfarveRød
Farve urkasseStål
UrværkSkeleton
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Iver Denmark - Thyra Dannebod - Cognac
IVER Denmark
Specialpris 874,50 kr
Pris: 1.749,00 kr
50%
Tilbud
presale
LLARSEN JOSEPHINE Gold Watch Forest Leather
LLARSEN
Specialpris 724,50 kr
Pris: 1.449,00 kr
50%
Tilbud
presale
LLARSEN Caroline Steel Watch Coal Leather Gaveæske
LLARSEN
Specialpris 699,00 kr
Pris: 1.398,00 kr
50%
Tilbud
presale
BURBERRY "The City" Nova BU9118
Burberry
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 2.499,00 kr
20%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Brooke TH1782023
Tommy Hilfiger
Specialpris 999,00 kr
Pris: 1.295,00 kr
23%