TISSOT

TISSOT T-Classic Everytime

TISSOT T-classic Everytime er designmæssigt er minimalistisk i sit udtryk. Et klassisk guldur i et stilrent design tilfører armen et smukt stykke design. Uret er et analog TISSOT calibre 902.101 quartz urværk, som garanterer et uhyre præcist urværk i beds
Specialpris 1.549,00 kr
Pris: 2.000,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

TISSOT T-Classic Everytime er et designmæssigt mesterstykke fra det schweisiske urfirma TISSOT, som siden grundlæggelsen i 1853 har skabt og produceret en perlerække af nyskabende ure. TISSOT ure giver ejeren et super pålideligt ur i høj kvalitet, og en virksomhed med knap 170 år på visitkortet giver altid en vis tryghed. 

TISSOT T-classic Everytime er designmæssigt er minimalistisk i sit udtryk. Et klassisk guldur i et stilrent design tilfører armen et smukt stykke design. Uret er et analog TISSOT calibre 902.101 quartz urværk, som garanterer et uhyre præcist urværk i bedste produktkvalitet. Urskiven er 38 mm stor og en tykkelse på kun 6,45 mm med en facetslebet kant. Urkassens størrelse og tykkelse giver et let ur på kun 42 gram, hvilket også giver et designur, som ikke virker klodset på armen. 

Urglasset er naturligvis safirglas som er den stærkeste glastype og sikre minimal risiko for ridser i glasset. Urkassen i guld ligesom spændet,  som også har indgravering af "TISSOT". Urskivens timemarkeringer er ligeledes i guld. Urværket har time, minut og sekundviser, og på urskiven er der trykt "TISSOT 1853". Urskiven er råhvid/mat, og giver uret et klassisk snit. 

Tissot er en schweizisk urproducent grundlagt af Charles-Félicien Tissot & Charles-Emile Tissot i 1853. TISSOT bruger egne urværker og fabrikken ligger fortsat i byen Le Locle i kantonen Neuenburg. TISSOT er af mange kendt for deres sponsorater indenfor F

Urremmen er en rigtig klassisker. En brun rem i ægte indfarvet cognac-farvet læder, fuldender billedet af en klassisker som kan holde i mange år uden at gå af mode. Det sker iøvrigt aldrig for et TISSOT ur. T-Classic Everytime kan bæres af såvel mænd og kvinder, da urskivens størrelse på 38 mm ligger mellem et større dameur og et mindre herreur. Så her er muligheden for et ur for ham og hende. 

 

 

Yderligere information

FinishGuld
KønHerre
GlasSafirglas
Urkasse diameter38-39 mm
Urskivens farveHvid
RemtypeLæderrem
RemfarveBrun
Farve urkasseGuld
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
REEF TIGER Seattle Mountain Rainier Chronograph RGA162 Rosegold White
Reef Tiger
Specialpris 1.139,50 kr
Pris: 2.279,00 kr
50%
Tilbud
presale
LLARSEN CHRISTOPHER Cognac Zulu
LLARSEN
Specialpris 724,50 kr
Pris: 1.449,00 kr
50%