TISSOT

TISSOT T-Race Chronograph Blue Dial Rubber

TISSOT T-Race Chronograph Blue Dial Rubber er rendyrket sportsur og hvis man vil signalere sportslig fremtoning - så skal dette ur på armen. Uret har en markant urkrans i sort og dybblå urrem.
Specialpris 4.599,00 kr
Pris: 6.086,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

TISSOT T-Race Chronograph Blue Dial er et rigtigt sportsur fra det schweisiske urfirma TISSOT, som siden grundlæggelsen i 1853 har skabt og produceret en perlerække af nyskabende ure. TISSOT ure giver ejeren et super pålideligt ur i høj kvalitet, og en virksomhed med knap 170 år på visitkortet giver altid en vis tryghed. 

TISSOT T-Race Urkasse er i børstet stål med en meget markant urkrans i sort. Urkassen måler 45mm i diameter og 12,8mm i tykkelse. Urremmen er navyfarvet mørkeblå med hvide striber. Remmen er i kraftig siliconerem som er meget behagelig at gå med. Urværket er et analog TISSOT Powerdrive quartz urværk, som garanterer et uhyre præcist urværk i bedste produktkvalitet. Urkassens størrelse og tykkelse giver et kraftigt ur på 123 gram. Urskiven er en hyldest til motorsporten med de 2 sub-dials placeret i den øvre del af skiven, som minder om speedometer og omdrejningstælleren i en racerbil. På urkassens side er der også præget T-RACE, og talvisningen for 4,8 og 12 er skrevet med store røde tal, mens time- og minutviserne er hvide.

Urskiven har 2 hvide sekundære dual urskiver for 1/10 sekundviser og 30 min. visning. Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldelst til historien. 

Tissot er en schweizisk urproducent grundlagt af Charles-Félicien Tissot & Charles-Emile Tissot i 1853. TISSOT bruger egne urværker og fabrikken ligger fortsat i byen Le Locle i kantonen Neuenburg. TISSOT er af mange kendt for deres sponsorater indenfor Formel1, cykelsport m.m., hvor tiden er vigtig

Uret leveres i en luksus urboks med manual og garantibevis - perfekt til gave og opbevaring.

 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasSafirglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSort
RemtypeSiliconerem
RemfarveBlå
Farve urkasseStål
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM6 ATM+