TISSOT

TISSOT Chrono XL Blue

TISSOT Chrono XL modellerne er ren sports- og friluftsure og hvis man vil signalere sportslig fremtoning - så skal dette ur på armen. Uret har en markant urkrans i matfarvet guld.
Specialpris 1.929,00 kr
Pris: 2.550,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

TISSOT Chrono XL Blue er et rigtigt sportsur fra det schweisiske urfirma TISSOT, som siden grundlæggelsen i 1853 har skabt og produceret en perlerække af nyskabende ure. TISSOT ure giver ejeren et super pålideligt ur i høj kvalitet, og en virksomhed med knap 170 år på visitkortet giver altid en vis tryghed. 

TISSOT Chrono XL modellerne er ren sports- og friluftsure og hvis man vil signalere sportslig fremtoning - så skal dette ur på armen. Uret har en markant urkrans i matfarvet guld. Urkassen og urkrone er ligeledes i matfarvet guld og urkassen måler 45 mm i diameter og 11 mm i tykkelse. Urremmen er navyfarvet mørkeblå med blå syninger. Remmen er nylon vævet og kan let tilpasses til håndleddet. Urværket er et analog TISSOT calibre G10.212 Powerdrive quartz urværk, som garanterer et uhyre præcist urværk i bedste produktkvalitet. Urkassens størrelse og tykkelse giver et let ur på 79 gram, hvilket også giver et designur, som ikke virker klodset på håndleddet.

Urglasset er naturligvis safirglas som er den stærkeste glastype og sikre minimal risiko for ridser i glasset. Urskiven har timemarkeringer og med talmarkering ved 3,6,9 og 12. Urværket har time-, minut- og sekundviser, og på urskiven er der trykt "TISSOT 1853". Urskiven er sort og  har datovisning ved "4". Urskiven har 3 sorte sekundære dual urskiver. Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldelst til historien. 

Tissot er en schweizisk urproducent grundlagt af Charles-Félicien Tissot & Charles-Emile Tissot i 1853. TISSOT bruger egne urværker og fabrikken ligger fortsat i byen Le Locle i kantonen Neuenburg. TISSOT er af mange kendt for deres sponsorater indenfor F

Uret leveres i en luksus urboks med manual og garantibevis - perfekt til gave og opbevaring.

 

 

Yderligere information

FinishGuld
KønHerre
GlasSafirglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSort
RemtypeNato rem
RemfarveBlå
Farve urkasseGuld
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM6 ATM+