TISSOT

TISSOT Cera Black Diamond

TISSOT Cera Black Diamond er en nyfortolkning af et luksus ur med alle de dyder et klassisk ur kræver. God kvalitet, dristigt design og et super schweizisk urværk.
Specialpris 2.499,00 kr
Pris: 3.354,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

TISSOT Cera Black Diamond er et rigtig luksus ur til kvinder i alle aldre, da flot design aldrig går af mode - og TISSOT går ALDRIG af mode. TISSOT som siden grundlæggelsen i 1853, har skabt og produceret en perlerække af nyskabende ure. TISSOT ure giver ejeren et super pålideligt ur i høj kvalitet, og en virksomhed med knap 170 år på visitkortet giver altid en vis tryghed. 

TISSOT Cera Black Diamond er en nyfortolkning af et luksus ur med alle de dyder et klassisk ur kræver. God kvalitet, dristigt design og et super schweizisk urværk. Uret er med en markant urlænke af poleret stål og keramisk sorte lænker. Urlænken er 16 mm i bredden og urkassen er 28 mm i diameter. Urkassen er i poleret stål med en markant sort keramisk urkrans. Urskiven er helt speciel med en sort baggrund og med stålmarkeringer for "3", "6", "9" og "12". For de øvrige markeringer er det diamanter som er talvisning. Uret har time, minut og sekundviser. 

Uret er et analog TISSOT calibre F03.111 quartz urværk, som garanterer et uhyre præcist urværk i bedste produktkvalitet. Urglasset er naturligvis safirglas som er den stærkeste glastype og sikre minimal risiko for ridser i glasset. 

TiSSOT Cera White Diamond er et flot designet ur, og er den perfekte gave til hende, eller til ren forkælelse af sig selv.

Tissot er en schweizisk urproducent grundlagt af Charles-Félicien Tissot & Charles-Emile Tissot i 1853. TISSOT bruger egne urværker og fabrikken ligger fortsat i byen Le Locle i kantonen Neuenburg. TISSOT er af mange kendt for deres sponsorater indenfor F

Uret leveres i en luksus urkasse fra TISSOT med manual, garantibevis og lidt historie om TISSOT. 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønDame
GlasSafirglas
Urkasse diameter28-29mm
Urskivens farveSort
RemtypeLænke
RemfarveSort
Farve urkasseStål
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM3 ATM