TAG Heuer

TAG Heuer Aquaracer Bamford Limited Edition

TAG Heuer Aquaracer Bamford Limited Edition WAY208F.BF0638 er et helt unikt og limited edition model fra schweiziske TAG Heuer. Et ur fra den utrolig populære Aquaracer-serie af dykkerure fra TAG Heuer.
Specialpris 19.999,00 kr
Pris: 34.200,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

TAG Heuer og Bamford Watch Department fra England har samarbejdet igen for at skabe en ny og spændende limited-edition-urkollektion kaldet "Aquaracer Bamford Limited Edition." Dette ur er designet som en pålidelig og professionel urværk, og er lavet af iøjnefaldende titanium med iøjnefaldende orange detaljer. Dette samarbejde bygger på succesen fra deres tidligere projekt i 2018, hvor de skabte en speciel version af Monaco-uret, der blev meget anerkendt internationalt og uhyre populært. Denne nye Aquaracer Bamford Limited Edition udtrykker igen den vellykkede kombination af Bamford Watch Departments evne til at tage designkoder og vride dem samt TAG Heuers modige arv og ånd for genfortolkning.

TAG Heuer Aquaracer Bamford Limited Edition WAY208F.BF0638 er det perfekte ur til den aktive mand, som går op i funktionalitet, moderne design og ypperlig kvalitet. Ganske enkelt.  Alene den indgraverede klassiske dykkerklokke på bagsiden af uret signalerer, at dette ur er helt usædvanligt. Så når man ikke racer rundt med sit Formula 1 ur, men trænger til 100% ro, så tager man Aquaracer uret på, og hopper i bølgen blå. Tag Heuer Aquaracer Bamford er et modigt design stykke med fokus på detaljer, symbolik til dykkersporten med forstørrelsesglasset ved dato og drejebar urkrans.   

Aquaracer Bamford har en 43mm diameter urkasse lavet af grade 2 titaniumlegering som er micro-sandblæsning. Grade 2 titanium er kendt for sin styrke og lette vægt og bringer uret ned på 135 gram. Uret har en orange trekantet unidirektionel 60-minutters dykker-viser. Dette er en funktion, der ofte findes på dykkerure og giver mulighed for at måle tid under vand. Urkronen er ligeledes i Titanium med TAG Heuer logo indgraveret. Urkassen er 12,8mm tyk og er meget elegant at have på håndleddet. Urskiven er sort med talvisning med arabertal for 1-12 flankeret med TAG Heuer logo nedenunder. Urskiven er selvfølgelig forsvarligt dækket af et ekstra stærkt safirglas, som er den stærkeste glastype indenfor urverdenen. Uret er vandtæt til 300 meter eller 30ATM i tryk, hvilket dækker behovet hos de fleste.

Urværket er naturligvis et uhyre præcist schweizisk calibre 5 Seææita SW-200 automatic urværk med flydende sekundviser. Ure med selvoptrækkende urværk er i dag helt unikke i forhold til normale quartz ure, som skal have skiftet batteri. Calibre 5 automac urværket kan holde strøm i op til 38 timer, når det er "fuldt" ladet op ved løbende brug samt gang-reserven er trukket op. Hvis man ikke bruger uret i en periode, er det blot at bruge et minut på at indstille klokken og dato igen. Minut- og timeviser er designet i gråt og orange med luminumeffekt for visning af klokken om natten. Urlænken er ekstra kraftig i forhold til designerure som Hugo Boss og Emporio Armani, og signalerer styrke og kvalitet. Ligesom urkassen er urlænken i titanium med 3-delt led. Urlænken kan tilpasses håndleddet ved at tage éet eller flere led ud af lænken. Dette kan gøres ning af urlænken. med det medfølgende lænkeværktøj. Det tager typisk 3-5 minutter at tilrette lænken, og så er man klar til at erobre verden. Lænken er med lukkespænde som åbnes ved at trykke på spændets fjedre for ubesværet åb

TAG Heuer Aquaracer er en populær kollektion af dykkerure fra det schweiziske luksusur- og kronografmærke TAG Heuer. Aquaracer-serien er inspireret af dykkerure og er designet til at opfylde standarderne for professionelle dykkere. Aquaracer-serien har en roterende urkrans, der bruges til at måle dykkertid.TAG Heuer er et schweizisk luksusur- og kronografmærke, der er kendt for sine præcise tidmålingsinstrumenter og sin tilknytning til motorsport. Mærket blev grundlagt i 1860 af Edouard Heuer og har en lang historie inden for urindustrien. I 1985 blev Heuer erhvervet af TAG Group (Techniques d'Avant Garde), og siden da har virksomheden været kendt som TAG Heuer. TAG Heuer har ry for innovation og præcision inden for urfremstilling. De har introduceret flere teknologiske fremskridt, herunder udviklingen af den første kronograf med en opløsning på 1/100 af et sekund. TAG Heuer har stærke bånd til motorsport og har været involveret som sponsor for mange motorsportsbegivenheder, herunder Formel 1. Deres ure er ofte foretrukne af motorsportsentusiaster og professionelle racerkørere.

 

Yderligere information

KønHerre
GlasSafirglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLænke
RemfarveGrå
Farve urkasseGrå
UrværkECO drive
Vandtryk/ATM6 ATM+

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
HUGO BOSS Vela HB1513775
HUGO BOSS
Specialpris 2.499,00 kr
Pris: 3.995,00 kr
37%
Tilbud
presale
TISSOT Seastar 1000 Blue
TISSOT
Specialpris 4.199,00 kr
Pris: 4.599,00 kr
9%