REFLEX ACTIVE

REFLEX Active RA05-4072

REFLEX Active RA05-4072 er et rigtigt feminint smartwatch ur fra det engelske REFLEX, som tilbyder en lang række features til dagligdagens aktiviteter og helbred.
Specialpris 699,00 kr
Pris: 749,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

REFLEX Active RA05-4072 er et smartwach med en fantastisk design, som absolut ikke er kedeligt eller traditionelt. Uret er udstyret med en unik armlænke i rosegold med simili-sten i det midterste led. Lænken er 20mm bred og kan tilpasses ved at fjerne éet eller flere led fra lænken. Dette sker ved at prikke fjedre ud af lænken, og samle lænken igen. Det tager 2-5 min. og kan lettes ved at tilkøbe værktøj under "Accessories" Urkasen er ligeledes i matlakeret rosegold. Urskiven er i den større ende til kvinder - 42mm i størrelse, og giver en meget læsbar urskive, når der er beskeder eller symboler på urskiven. 

Uret er et moderne sports- og træningsur, som har et hav af funktioner til træning både inde og udendørs. Uret kan fungere med både IOS og Android telefoner. Uret har det klassiske urdesign med rund urskive med fuld HD touch skærm. Uret giver brugeren fin kontrol over ens helbredstilstand. Når du slapper af, så har uret alle almindelige funktioner som kalender, vejrudsigt, musikkontrol til telefon, find min telefon osv. Uret oplades på ca. 2 timer og kan holde til f.eks. op til 40 timers PGS brug og 10 dages i dvale/brug.

Batteri holdbarhed: 3-6 dage i brug og 10 dage i standby.

Uret fungerer ved at downloade app. i enten App Store eller Android shop. 

Kompatibel med iOS 9.0 eller nyere og Android 6.0 eller nyere udgaver.

Smartwatch ure skal ikke gå på kompromis med stilen. Det er derfor Reflex Active har designet en række ure, der perfekt balancerer nutidens trends med alle de vigtige funktioner, du forventer i et smart ur. Så uanset om du får besked om et opkald eller en besked. Skal vælge og afspilning af dine yndlingsmusiknumre. Få live vejropdateringer; eller spor din distance, skridt og kalorier i realtid. Så gør det med stil med disse slanke, moderne og pålidelige ure, der er den perfekte balance mellem funktioner og mode. Velkommen til Reflex Actives univers af unikke og stilsikre urdesigns. 

Se flere videoer her:

https://www.reflex-active.com

 

 

Yderligere information

FinishGuld
KønDame
GlasMineralglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLænke
RemfarveRosaguld
Farve urkasseRosaguld
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM1 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

presale
Yuniq GW33 Smartwatch Black Sport