REFLEX ACTIVE

REFLEX Active RA03-2078

REFLEX Active RA03-2078 er et rigtigt feminint smartwatch ur fra det engelske REFLEX, som tilbyder en lang række features til dagligdagens aktiviteter og helbred.
Specialpris 549,00 kr
Pris: 749,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

REFLEX Active RA03-2078 er et smartwach med en fantastisk design, som absolut ikke er kedeligt eller traditionelt. Uret er udstyret med en lækker sort læderrem. Remmen er 14mm bred, og kan tilpasses ved brug af lukkespændet. Urkasen er i blankpoleret rosegold. Urskiven er fin i størrelsen med 38mm til kvinder, og giver en meget læsbar urskive, når der er beskeder eller symboler på urskiven. Urkransen er smukt udsmykket med simili-sten og giver uret et meget feminint touch, og gør at uret ikke bare ligner et kedeligt strømlinet fitness ur. Uret kan derfor bruges både når man er i bevægelse eller når man er i godt selskab.

Uret er et moderne sports- og træningsur, som har et hav af funktioner til træning både inde og udendørs. Uret kan fungere med både IOS og Android telefoner. Uret har det klassiske urdesign med rund urskive med fuld HD touch skærm. Uret giver brugeren fin kontrol over ens helbredstilstand. Når du slapper af, så har uret alle almindelige funktioner som kalender, vejrudsigt, musikkontrol til telefon, find min telefon osv. Uret oplades på ca. 2 timer og kan holde til f.eks. op til 40 timers PGS brug og 10 dages i dvale/brug.

Batteri holdbarhed: 3-4 dage i brug og 10 dage i standby.

Uret fungerer ved at downloade app. i enten App Store eller Android shop. 

Kompatibel med iOS 9.0 eller nyere og Android 6.0 eller nyere udgaver.

Smartwatch ure skal ikke gå på kompromis med stilen. Det er derfor Reflex Active har designet en række ure, der perfekt balancerer nutidens trends med alle de vigtige funktioner, du forventer i et smart ur. Så uanset om du får besked om et opkald eller en besked. Skal vælge og afspilning af dine yndlingsmusiknumre. Få live vejropdateringer; eller spor din distance, skridt og kalorier i realtid. Så gør det med stil med disse slanke, moderne og pålidelige ure, der er den perfekte balance mellem funktioner og mode. Velkommen til Reflex Actives univers af unikke og stilsikre urdesigns. 

Se flere videoer her:

https://www.reflex-active.com

https://www.youtube.com/Serie 3

 

 

Yderligere information

FinishGuld
KønDame
GlasMineralglas
Urkasse diameter38-39 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLæderrem
RemfarveSort
Farve urkasseRosaguld
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM1 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

presale
Yuniq GW33 Smartwatch Black Sport