REFLEX ACTIVE

REFLEX Active ARA02-4003

REFLEX Active ARA02-4003 er et lille og fikst fitness ur pakket ind i et lækkert design. Urlænke er med simili-sten som giver uret kant.
499,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

REFLEX Active ARA02-4003 er et smartwach med enkelt design. Dette Reflex Active-ur har rigtig mange funktioner pakket ind i en lille og elegant smal urkasse. Uret har en smal urlænke med simili-sten i mange farver. Remmen er 12mm bred, og sidder perfekt på håndleddet og er behagelig når der trænes. Reflex Active ARA02-4003 har et digitalt display, hvor man kan få adgang til mange funktioner. Uret har en urskive af superhårdt mineralglas, der giver en kombination af robust funktionalitet og glat stil.

Uret er et moderne sports- og træningsur, som har et hav af funktioner til træning både inde og udendørs. Uret kan fungere med både IOS og Android telefoner. Uret har det klassiske urdesign med rund urskive med fuld HD touch skærm. Uret har et digitalt quartz-urværk, som giver et meget præcist ur. Uret giver brugeren fin kontrol over ens helbredstilstand. Når du er i gang er der skridttæller, distancetracker, sportsfunktion m.m. Når du slapper af, så har uret alle almindelige funktioner som kalender, vejrudsigt, musikkontrol til telefon, søvntracker, find min telefon osv.

Uret oplades på ca. 2 timer og kan holde til f.eks. op til 40 timers PGS brug og 15 dages i dvale/brug.

Batteri holdbarhed: 3-4 dage i brug og 15 dage i standby.

Uret fungerer ved at downloade app. i enten App Store eller Android shop. 

Kompatibel med iOS 9.0 eller nyere og Android 6.0 eller nyere udgaver.

Smartwatch ure skal ikke gå på kompromis med stilen. Det er derfor Reflex Active har designet en række ure, der perfekt balancerer nutidens trends med alle de vigtige funktioner, du forventer i et smart ur. Så uanset om du får besked om et opkald eller en besked. Skal vælge og afspilning af dine yndlingsmusiknumre. Få live vejropdateringer; eller spor din distance, skridt og kalorier i realtid. Så gør det med stil med disse slanke, moderne og pålidelige ure, der er den perfekte balance mellem funktioner og mode. Velkommen til Reflex Actives univers af unikke og stilsikre urdesigns. 

Se flere videoer her:

https://www.reflex-active.com

https://www.youtube.com/ARA024003 video

 

Yderligere information

KønDame
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLænke
RemfarveAndre
Farve urkasseSølv
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM1 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

presale
Yuniq GW33 Smartwatch Black Sport