Reef Tiger

REEF TIGER Seattle II Madison Chronograph RGA1669 Rosegold Black leather

REEF TIGER Seattle II Madison RGA1669 Rosegold Black leather er designet og udviklet i Schweiz og er et smukt og stilrent herreur.
Specialpris 724,50 kr
Pris: 1.449,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

REEF TIGER Seattle II Madison Chronograph er ganske enkelt blandt de mest fede ure i vort sortiment. Et luksusur fra schweiziske REEF TIGER som har eksisteret i mere end 100 år, og de 2 familier Reef og Tiger valgte i 1990´erne at satse på både de klassiske dyder som stilrent design, et urmærke gennemsyret af det schweiziske kendemærke - kvalitet, kvalitet og igen kvalitet. Seattle urserien er en mere klassisk urmodel end vor anden REEF TIGER MODEL Tank II, og uret henvender sig til alle mænd, som sætter pris på et stilrent ur, super kvalitet og et ur som ikke alle andre har. For at understrege kvaliteten af urværket/urkassen, så tåler uret et tryk på ATM 5 eller 50 meters dybde, og glasset er naturligvis safir og dermed af bedste kvalitet.

Uret har en 43 mm urskive med en urkrans af rosegold. Uret er naturligvis med schweizisk chronograf urværk med time-, minut og sekundviser med 3 sekundære dualvisere. Urskiven er sort med talmarkeringer i ligeledes rosegold, og foruden visning af tid har uret også dato-visning mellem "4" og "5". Urremmen er sort med markeringer og er af ægte kalveskind. Spændet er en kombination af det velkendte kliksystem man typisk kender fra stålremme, men som her er skjult af læderremmen. Efter indstilling af urremmens længde, vil man efterfølgende blot kunne klikke remmen sammen. 

Uret leveres i en luksus urkasse som i sig selv er et mesterværk - uret til den rigtige mand.

Yderligere information

FinishGuld
KønHerre
GlasSafirglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLæderrem
RemfarveSort
Farve urkasseRosaguld
UrværkSchweizisk chrono
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
BURBERRY City Black Leather BU10010
Burberry
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.899,00 kr
49%