PAULA REIS

Paula Reis Prestige Black

Paula Reis Deep Black er et rigtigt herreur på 45 mm urkrans i et sportsligt design. Urkassen er metallic sort med en sort og orange urkrans. Uret er med automatisk selvoptræk og synligt urværk på bagsiden.
669,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Paula Reis er et nyt og spændende spansk urmærke, som gerne giver designet en ekstra tand for at skabe spændende urmodeller til den moderne ham og hende. Prestige-modellen består af 14 forskellige kombinationer af urkasser, urskiver og remfarver, så man får rig mulighed for at finde den farvekombination, som netop passer til dig. Vi har valgt Prestige 2 modelserien, da uret har et spændende design, et sportsligt udtryk og når man gerne vil have et uformelt ur til det daglige arbejde og ferien.

Prestige Black Orange har en urkasse i metallic sort og en urkrans i sort og orange. Urskiven er lys orange med tallene 6, 9 og 12. Uret har time, minut og sekundviser, og urskiven og visere er synlige om natten. Uret har en krafig urkasse på 15 mm tykkelse, og urskive på 45 mm, så uret er i den øvre ende af størrelses-skalaen. Remmen er af silikone, som giver en behagelig rem, som er blød og behagelig at have på. Remmen er smukt designet i kombination af Orange kant og stiklinger og sort rem, giver uret et sportsligt udtryk. Remmen har en butterfly lukkemekanisme, så når man én gang har tilapsset remmen i det rigtige hul, er uret let at tage på. 

Designet og inspirationen kommer helt klart fra Omega Seamaster Planet Ocean, som er et meget populært og meget dyrt ur. Funktionen fra Omega med dykker-knappen på venstre side af uret er således kun til pynt. Så Paula Reis ide om at designe til folket giver her mulighed for at teste et design inden man måske køber et Omega ur.

Uret leveres i Watchmen urboks, så det kan være den perfekte gave til manden eller nær man vil forkæle sig selv.

Yderligere information

FinishSort lakeret
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveAndre
RemtypeSiliconerem
RemfarveSort
Farve urkasseSort
UrværkECO drive
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
PAGANI Designur med sort urskive/sort urrem - PD2769
PAGANI DESIGN
Specialpris 899,00 kr
Pris: 999,00 kr
10%
Tilbud
presale
EYKI Piece Black
EYKI
Specialpris 499,00 kr
Pris: 579,00 kr
14%
Tilbud
presale
TOMMY HILFIGER SPORT RED TH1791351
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 1.949,00 kr
33%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Decker TH1791475
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.199,00 kr
Pris: 1.595,00 kr
25%
loadByIncrementId($this->getOrderId()); $totall = $order->getGrandTotal(); ?>