Om Watchmen.dk

 

Watchmen.dk blev stiftet tilbage i slutningen af 2012 af Emil Andreas Nielsen, som første gang gik online den 18. februar 2013. I dag drives Watchmen.dk under selskabet Watchmen.dk ApS, som ejes og drives af familien Jensen. Tobias er gerne fotograf, Kristine er på SoMe og Hans Henrik er indkøber og postmester. I dag har Watchmen.dk haft over 5.000 kunder siden 2013, og med købet af Watchmen.dk i 2020 er familien igen tilbage i ur branchen. Vor Oldefar Martin Jørgensen havde en verdensnyhed med i Paris i 1889, hvor en unik opfindelse med et kombineret pendul og batteritræk forlængede tiden, hvor ofte urene skulle trækkes. Uret går fortsat efter 131 år og hænger fortsat stolt på familiens væg. 

 Vi vil gerne afsøge nye mærker som både kan være anderledes tænkte som Komono fra Belgien, Triwa i Sverige eller senest Elliot Havok fra San Francisco.  Hos Watchmen.dk finder du ikke de samme mærker som alle andre forhandlere har, men derimod nye trends og up and coming mærker. Ved at gå alternative veje end vores konkurrenter, bevirker det at vi kan sætte vores priser lavere end vores konkurrenter. 

Watchmen blev stiftet med budskabet om, at det ikke er nødvendigt at betale en formue for et godt ur. Vi bestræber os på at sælge herreure ud fra filosofien ”value for money”. Med andre ord får du rigtig meget ur for pengene. Et herreur er mandens smykke, og en måde at udtrykke sin personlige stil på. Derfor bruger vi meget energi på at udforske de nyeste tendenser i branchen for ure til mænd, med henblik på at udbyde før ukendte, anderledes og unikke ure.

Som sagt fokuserer vi på "Valure for money". Derfor forsøger vi altid at finde billige ure til mænd, som er i en kvalitet, vi kan stå inde for. Vi har et stort udvalg af ure i forskellige prisklasser og mærker. Vi kan derfor både tilbyde billige ure og dem, der er lidt dyrere, men alligevel har alle personer, om man er på SU eller ej, mulighed for at finde billige ure, der lige præcis passer den prisklasse, du søger.  Vi har derfor ure til mænd i alle prisklasser.

Vi bestræber os på at yde en hurtig og fyldestgørende kundeservice, ud over det sædvanlige. Vi mener det bør være nemt, bekvemt og hurtigt at komme i kontakt med en repræsentativ, da vores kunder er vores drivkraft. Dette betyder du hurtigt kan komme i kontakt med os, om det så er telefon, mail eller Facebook.

Som noget nyt, har vi udvidet vores sortiment fra billige ure til mænd til nu også at have billige ure til kvinder. Vi ser en ny tendes til at kvinder begynder at gå meget mere med ure, og begynder at bruge dem som supliment til deres smykker. Derfor har vi nu også billige ure i god kvalitet til kvinder. Så bare fordi det er forholdvis billige ure, så er det ikke ure i dårlig kvalitet. 

For at forbedrer os selv konstant, lytter vi til vores kunder. Derfor sætter vi også pris på alt den ris og ros, som du måtte have. Du kan kontakte os direkte på  kundeservice@watchmen.dk

 

MISSION

Vores mission er konstant at udvikle gode kunderelationer igennem dialog og sociale medier. Vi skal udbyde attraktive herreure til de bedste priser, og konstant udvide vores sortiment af herreure.

MÅL

Vores mål er at blive Danmark største forhandler af billige herreure online, hvor kvalitet og design er i højsæde. Med hurtig levering og hurtig service, levere et produkt der sætter standarderne højere i katagorien: billige herreure. Målet er også at være de bedste til kundeservice, og altid finde en favorabel løsning for kunden, således denne altid vil føle sig godt behandlet.

 

 Watchmen.dk