PAGANI

PAGANI DESIGN Skeleton ur med grøn urskive - PD2769

PAGANI DESIGN PD2769. PD er et anerkendt urmærke i Asien, som laver markante ure i meget høj kvalitet. PAGANI DESIGN model 2769 er med synligt selvoptrækkende urværk.
Specialpris 499,50 kr
Pris: 999,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

PAGANI DESIGN ure er et rigtigt herreur med det rigtige udtryk og stilrene design. Uret har mekanisk urværk som er synligt igennem den 45mm store urskive og ligeledes på bagsiden. Tiden vises med klassiske visere for timer og minutter og i uret en ekstra urskive for sekundviser. Urskiven er dyb mørkegrøn med tal i guld.

Urkassen er af rustfrit stål - 17,6mm og en vægt på 119 gram. Uret har en kraftig mørkebrun rem i ægte læder og i designet i det moderne casuelle  design. Uret er vandtæt, men med læderrem er det ikke velegnet til længere tids kontakt med vand. Uret leveres i smuk urkasse og med sædvanlig 2 års garanti. Uret fås også med sort urskive og med henholdsvis sort eller mørkebrun læderrem.

Uret leveres i original elegant urkasse fra PAGANI DESIGN og kan bruges både til opbevaring eller til gave. Der er 2 års garanti fra leverandør på uret.

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveGrøn
RemtypeLæderrem
RemfarveBrun
Farve urkasseStål
UrværkMekanisk automatik
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
HERITOR model 7001 Skeleton ur
HERITOR
Specialpris 2.999,00 kr
Pris: 6.048,00 kr
50%