PAGANI

PAGANI DESIGN PD5080 FRIENDSHIP Classic

PAGANI DESIGN PD5080 med hvid urskive og selvoptræk. PD er et anerkendt urmærke i Asien, som laver markante ure i meget høj kvalitet. PD5080 er med klassisk urskive og datovisning.
Specialpris 399,50 kr
Pris: 799,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

PAGANI DESIGN FRIENDSHIP 5080 serien er en meget smuk urserie fra PAGANI, som er blandt vores mest klassiske ure. Uret findes i 5 versioner og FRIENDSHIP CLASSIC har en urskive på 40mm og en tykkelse på 12 mm. Urskiven er sølvfarvet med stålfarvede visere og tidsvisning. Datovisning klassisk placeret ud for "3". Urværket er selvoptrækkende og kan ses på bagsiden af urkassen.

Urkransen og urkrone er blankpoleret stål. Urremmen er mørkebrun og i ægte læder med struktur. Urspændet er lidt anderledes end ved normale læderurremme, da det er en klemme-lukning der skal justeres første gang man tager uret på - men så passer remmen for fremtiden. Urværket er fra SEIKO i Japan, og vægt og størrelse på urværket er fint i forhold til at det er et rigtigt urværk frem for et batteritrukket urværk. Hvorfor har producenten døbt urserien FRIENDSHIP? fordi man ikke kan undgå at blive venner med det.

Uret leveres i fin urboks/gaveæske, og er en perfekt gave til manden eller teenage-drengen, da uret er tidsløst, ingen batterier og lidt sejt at man kan se urværket arbejde bag glasvæggen. 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter40-41 mm
Urskivens farveSølv
RemtypeLæderrem
RemfarveBrun
Farve urkasseStål
UrværkECO drive
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
EYKI Piece White
EYKI
Specialpris 349,50 kr
Pris: 699,00 kr
50%
Tilbud
presale
Elliot Havok Timepiece Classic White
ELLIOT HAVOK
Specialpris 549,00 kr
Pris: 679,00 kr
19%