LLARSEN

LLARSEN OLIVER Gold Mesh

LLARSEN OLIVER Gold Mesh er uret der med sin utrolig fine guld meshrem, får dig til at ligne en million.
Specialpris 1.154,30 kr
Pris: 1.649,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Urmærket LLARSEN er en af de sjældne 100 års selskaber i Danmark. LLarsen er stiftet i 1919 i Svendborg, og er et af de få urmærker i Danmark som vitterlig er "made in Denmark", da urene samles og kontrolleres i Danmark. LLARSEN er af topkvalitet og giver livslang garanti på deres ure. 

Urserien OLIVER er LLARSEN´s klassiske urserie i tidsløst design som er uhyre populær i udlandet. Dette ur fra LLARSEN har en utrolig fin guld meshrem, så bæreren af uret kommer til at ligne en mllion. Meshremmen er 20 mm bred og kan reguleres med spændet, og overvej at tilkøbe en læderstrap så uret får flere udtryk.

Urglasset er safirglas og 39 mm i diameter, som er en fin størrelse på håndledet. Glasset er helt specielt behandlet med flere lag af antirefleks behandling. Urskiven er dybblå med time- og minutviser og sekundær urskive i ligeledes dybblå med sekundviser. Urværket er japansk quartz af producenten SEIKO model VJ20, som er et rigtig fint kvalitets urværk, og sikrer både et præcist ur, og let udskiftning af batteri. Urkasse og urkrone i guld med fine detaljer i tidsløst design, og passer til hele garderoben. 

Uret leveres i en unik urboks specielt designet til uret. En perfekt gave til manden - eller dig selv :-)

Yderligere information

Urkasse diameter38-39 mm
FinishGuld
Urskivens farveBlå