LLARSEN

LLARSEN NIKOLAJ Steel Mesh Blue

Specialpris 924,50 kr
Pris: 1.849,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Urmærket LLARSEN er en af de sjældne 100 års selskaber i Danmark. LLarsen er stiftet i 1919 i Svendborg, og er et af de få urmærker i Danmark som vitterlig er "made in Denmark", da urene samles og kontrolleres i Danmark. LLARSEN er af topkvalitet og giver livslang garanti på deres ure. 

Urserien NIKOLAJ slår andre urserier med længder når man kikker æstetik og design til den rigtige mand. Dette ur med LLARSEN´s utrolig fine stålmesh rem, giver ejeren et meget stilrent design. Meshremmen er 20 mm bred og kan reguleres med spændet, og overvej at tilkøbe en læderstrap så man får et ur med flere udtryk. Urglasset er safirglas og 41 mm i diameter, som er en fin størrelse på håndledet. Glasset er helt specielt behandlet med flere lag af antirefleks behandling. Urskiven er dybblå med stålfarvede time- og minutviser og sekundær urskive med sekundviser. Urværket er japansk quartz af producenten Quartz Miyota GL30 , som er et rigtig fint kvalitets urværk, og sikrer både et præcist ur, og let udskiftning af batteri. Urkasse og urkrone i stål med fine detaljer i tidsløst design, og uret passer til hele garderoben. 

Uret leveres i en unik urboks specielt designet til uret. En perfekt gave til manden... eller en gave manden giver sig selv.

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasSafirglas
Urkasse diameter40-41 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeMesh rem
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkJapansk quartz
Vandtryk/ATM3 ATM