LLARSEN

LLARSEN NIKOLAJ Gold Watch Forest Leather

Specialpris 1.599,00 kr
Pris: 1.699,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Urmærket LLARSEN er en af de sjældne 100 års selskaber i Danmark. LLarsen er stiftet i 1919 i Svendborg, og er et af de få urmærker i Danmark som vitterlig er "made in Denmark", da urene samles og kontrolleres i Danmark. LLARSEN er af topkvalitet og giver livslang garanti på deres ure. 

Urserien NIKOLAJ slår andre urserier med længder når man kikker æstetik og design til den rigtige mand. Dette ur med den fine læderstrap giver uret og dermed ejeren et flot udtryk på armen. Læderremmen er 20 mm bred og kan reguleres på sædvanlig vis og kan skiftes til andre farver for at ændre urets udtryk.  Spændet på urremmen er med LLARSEN´s løvesymbol, hvilket ligeledes er præget på urkassens bagside. Urglasset er safirglas og 41 mm i diameter, som er en fin størrelse på håndledet. Glasset er helt specielt behandlet med flere lag af antirefleks behandling. Urskiven er perlemorshvid med time- og minutviser og sekundær urskive i ren hvid med sekundviser. Urværket er japansk quartz af producenten Quartz Miyota GL30 , som er et rigtig fint kvalitets urværk, og sikrer både et præcist ur, og let udskiftning af batteri. Urkasse og urkrone i guld med fine detaljer i tidsløst design og passer til hele garderoben. 

Uret leveres i en unik urboks specielt designet til uret og den ekstra rem. En perfekt gave til manden - eller dig selv :-)

Yderligere information

FinishGuld
KønHerre
GlasSafirglas
Urkasse diameter40-41 mm
Urskivens farveHvid
RemtypeLæderrem
RemfarveGrøn
Farve urkasseGuld
UrværkJapansk quartz
Vandtryk/ATM3 ATM