LLARSEN

LLARSEN NIKOLAJ GOLD MESH gaveæske med læderrem

Specialpris 999,50 kr
Pris: 1.999,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Urmærket LLARSEN er en af de sjældne 100 års selskaber i Danmark. LLarsen er stiftet i 1919 i Svendborg, og er et af de få urmærker i Danmark som vitterlig er "made in Denmark", da urene samles og kontrolleres i Danmark. LLARSEN er af topkvalitet og giver livslang garanti på deres ure. 

Urserien NIKOLAJ slår andre urserier med længder når man kikker æstetik og design til den rigtige mand. Dette ur med den utrolig fine og detaljerede meshrem giver uret og dermed ejeren et flot udtryk på armen. Urremmen er 20 mm bred og spændet giver mulighed for at regulere på længden af urremmen. I gaveæsken følger ligeledes en sort læderrem så uret på få sekunder kan skifte karakter. Spændet på urremmen er med LLARSEN´s løvesymbol, hvilket ligeledes er præget på urkassens bagside.

Urglasset er safirglas og 41 mm i diameter, som er en fin størrelse på håndledet. Glasset er helt specielt behandlet med flere lag af antirefleks behandling. Urskiven er sort med time- og minutviser og sekundær skive med sekundviser. Urværket er japansk quartz af producenten Quartz Miyota GL30, som er et rigtig fint kvalitets urværk, og sikrer både et præcist ur og let udskiftning af batteri. Urkasse, urkrone og urrem er udført i guld som er tidsløst og passer til hele garderoben. 

Uret leveres i en unik urboks specielt designet til uret og den ekstra rem. En perfekt gave til manden - eller dig selv :-)

Yderligere information

FinishGuld
KønHerre
GlasSafirglas
Urkasse diameter40-41 mm
Urskivens farveSort
RemtypeMesh rem
RemfarveGuld
Farve urkasseGuld
UrværkJapansk quartz
Vandtryk/ATM3 ATM