Michael Kors

Michael Kors Portia Rosegold MK3640

Michael Kors Portia Rosegold MK3640 er en del af Portia-serien med det forfinede og rafinerede design fra brandet med masser af glimmer. Meget moderne og lidt prangende med den unikke urlænke. Uret måler 36mm i størrelse og 16mm bred urlænke.
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 1.995,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

 Michael Kors Portia Rosegold MK3640 er en udsøgt og sofistikeret skønhed fra Michael Kors, der vil tage din stil til nye højder. MK3640 forener enkel elegance med fortryllende detaljer, der vil fange enhver kvindes opmærksomhed. Med sin forfinede urkrans og klassiske 36mm størrelse, er dette et dameur, der oser af feminin elegance og stil. Den gyldne urskive med arabertal for 3,6,9 og 12, og de elegante rosegold farvede time- og minutvisere fuldender dette smukke smykkeur. Trods dens lette vægt på kun 79 gram og en bredde på 16mm, tilbyder uret en behagelig pasform takket være den elegante urlænke, der smyger sig blidt om dit håndled. Med et japansk quartz urværk er præcisionen og holdbarheden i dette ur sikret i mange år fremover. Uret er urteknisk i god kvalitet med 5 ATM/50 meter vandtryk. 

 Michael Kors er en amerikansk modedesigner og iværksætter og har igennem modevirksomheden Michael Kors igennem mere end 20 år designet alt indenfor luksusmode og især for sine accessories, herunder tasker og ure. Michael Kors er kendt for at skabe designs, der kombinerer klassisk og tidløst æstetik med moderne trends. Michael Kors appellerer til en bred vifte af mennesker overalt i verden, og Virksomheden er i dag en af de mest anerkendte og succesfulde modedesignere i verden. At Virksomheden er skabt i New York og Michael Kors glæde ved at skabe overdådige designs kommer ejere af Michael Kors ure til gavn og glæde.

Hos Watchmen.dk, din danske destination for designerure, tilbyder vi hurtig levering på 1-2 dage, en generøs returret på 99 dage og 2 års fabriksgaranti på alle vores ure. Dit ur leveres i den originale uræske, perfekt som en elegant gaveæske eller til opbevaring af dit værdifulde ur. Dyk ned i vores univers af smarte ure til enhver lejlighed og lad os klæde dig på med stil.

 Watchmen.dk er en dansk hjemmeside med både kendte mærker og små special urmærker fra hele verden. Alle varer er på dansk lager og afsendes indenfor 24 timer og levering på 1-2 dage, 99 dages returret og 2 års fabriksgaranti på alle vores ure. Dit ur leveres i den originale uræske, perfekt som en elegant gaveæske eller til opbevaring af dit værdifulde ur. Dyk ned i vores univers af smarte ure til enhver lejlighed, og lad os klæde dig på med stil.

 

Yderligere information

FinishGuld
KønDame
GlasMineralglas
Urkasse diameter36-37 mm
Urskivens farveRosaguld
RemtypeLænke
RemfarveRosaguld
Farve urkasseRosaguld
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
BURBERRY Ladies Silver Dial BU9217
Burberry
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.699,00 kr
46%
presale
KOMONO Moneypenny Revolt Gold White
Tilbud
presale
BURBERRY "The City" Rosegold BU9204
Burberry
Specialpris 1.599,00 kr
Pris: 2.499,00 kr
36%
Tilbud
presale
Emporio Armani Gianni Rosegold AR11406
Emporio Armani
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.299,00 kr
39%