Michael Kors

Michael Kors Lexington Gold MK3229

Michael Kors Lexington-serien er den forfinede og rafinerede urserie fra brandet. Lidt mere klassisk og ikke så prangende som Darci-serien. Uret måler 26mm i størrelse og 14mm urlænke giver et smukt og klassisk dameur fra Michael Kors
Specialpris 1.199,00 kr
Pris: 1.699,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Michael Kors Lexington Gold MK3229 er lidt mere elegant og konservativt design fra Michael Kors. MK3229 er enkelt men med forkælelese af detaljer som urkrans og urlænke. Uret har en lidt markant rillet urkrans. Urkransen er blot 26mm og er et rigtigt klassisk dameur, som er elegant om håndleddet. Urskiven er hvid med romer-tal for 1-12. Uret har time-, minut- og sekundviser i gulddfarve, og fuldender indtrykket af et smukt designet smykkeur. Uret er 10mm tykt og det giver et let ur på 64 gram, og en lænke på 14mm. Lænken er designet med 5-delt led, der er flettet sammen og giver et behageligt ur på armen. Urlænken skal ofte tilpasses inden det skal tages i brug. Dette gøres ved at tage éet eller flere led af lænken, så længden passer. Under "Assessories" kan lænkeværktøj tilkøbes for at lette arbejdet med at fjerne de fjedre, der holder leddene sammen. Det tager typisk 5-10 min. at tilpasse lænken. Uret er holdt helt i guldfarve på både urlænke, urkasse og urkrans. Uret er skabt med et japansk quartz urværk, som giver et præcist og meget holdbart urværk i mange år frem. 

Michael Kors er en amerikansk modedesigner og iværksætter og har igennem modevirksomheden Michael Kors igennem mere end 20 år designet alt indenfor luksusmode og især for sine accessories, herunder tasker og ure. Michael Kors er kendt for at skabe designs, der kombinerer klassisk og tidløst æstetik med moderne trends. Michael Kors appellerer til en bred vifte af mennesker overalt i verden, og Virksomheden er i dag en af de mest anerkendte og succesfulde modedesignere i verden. At Virksomheden er skabt i New York og Michael Kors glæde ved at skabe overdådige designs kommer ejere af Michael Kors ure til gavn og glæde.

Watchmen.dk er en dansk hjemmeside med kendte designer-ure og vi tilbyder hurtig levering på 1-2 dage, 99 dages returret og 2 års fabriksgaranti fra vore brands. Uret leveres i original urboks og kan bruges både som gaveæske og til opbevaring af uret. Dyk ned i vort univers af smarte ure til enhver lejlighed og bliv klædt godt på.

 

 

 

Yderligere information

FinishGuld
KønDame
GlasMineralglas
Urkasse diameter23-28mm
Urskivens farveHvid
RemtypeLænke
RemfarveGuld
Farve urkasseGuld
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

presale
KOMONO Moneypenny Revolt Gold White
Tilbud
presale
BURBERRY "The City" Rosegold BU9204
Burberry
Specialpris 1.599,00 kr
Pris: 2.499,00 kr
36%
Tilbud
presale
Emporio Armani Gianni Rosegold AR11406
Emporio Armani
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.299,00 kr
39%