Michael Kors

Michael Kors Portia MK3844

Michael Kors Portia MK3844 er en del af Portia-serien, der er den forfinede og rafinerede urserie fra brandet med masser af glimmer. Meget moderne og lidt prangende med den unikke meshrem. Uret måler 37mm i størrelse og 16mm bred urlænke.
Specialpris 1.199,00 kr
Pris: 1.995,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Michael Kors Portia MK3844 er et meget elegant og smukt designet fra Michael Kors. MK3844 er enkelt, men med forkælelese af detaljer som urskive og urlænke. Uret har en finslebet urkrans. Urkransen er blot 37mm og er et rigtigt klassisk dameur, som er elegant om håndleddet. Urskiven er guldfarvet med araber-tal for 1-12. Uret har time- og minutviser i gulddfarve, og fuldender indtrykket af et smukt designet smykkeur. Uret er 8mm tykt og det giver et let ur på 55 gram, og en lænke på 16mm. Lænken er designet med fintvævet meshrem, der er flettet sammen og giver et behageligt ur på armen. Uret er skabt med et japansk quartz urværk, som giver et præcist og meget holdbart urværk i mange år frem. Uret er urteknisk i god kvalitet med 5 ATM/50 meter vandtryk. 

Michael Kors er en amerikansk modedesigner og iværksætter og har igennem modevirksomheden Michael Kors igennem mere end 20 år designet alt indenfor luksusmode og især for sine accessories, herunder tasker og ure. Michael Kors er kendt for at skabe designs, der kombinerer klassisk og tidløst æstetik med moderne trends. Michael Kors appellerer til en bred vifte af mennesker overalt i verden, og Virksomheden er i dag en af de mest anerkendte og succesfulde modedesignere i verden. At Virksomheden er skabt i New York og Michael Kors glæde ved at skabe overdådige designs kommer ejere af Michael Kors ure til gavn og glæde.

Watchmen.dk er en dansk hjemmeside med kendte designer-ure og vi tilbyder hurtig levering på 1-2 dage, 99 dages returret og 2 års fabriksgaranti fra vore brands. Uret leveres i original urboks og kan bruges både som gaveæske og til opbevaring af uret. Dyk ned i vort univers af smarte ure til enhver lejlighed og bliv klædt godt på.

 

 

 

Yderligere information

FinishGuld
KønDame
GlasMineralglas
Urkasse diameter23-28mm
Urskivens farveHvid
RemtypeMesh rem
RemfarveGuld
Farve urkasseGuld
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

presale
KOMONO Moneypenny Revolt Gold White
Tilbud
presale
BURBERRY "The City" Rosegold BU9204
Burberry
Specialpris 1.599,00 kr
Pris: 2.499,00 kr
36%
Tilbud
presale
Emporio Armani Gianni Rosegold AR11406
Emporio Armani
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.299,00 kr
39%