Michael Kors

Michael Kors Channing Rosegold MK6624

Michael Kors Channing Rosegold MK6624 er et ur ud over det sædvanlige. Holdt helt i rosegold og så er urskiven overstrøet med glitrende simili-sten, så det vil skinne om kap med solens stråler.
Specialpris 1.599,00 kr
Pris: 1.995,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Michael Kors Channing MK6624 er et ægte style statement fra Michael Kors, der løfter din stil til nye højder! Dette ur forener enkel elegance med charmerende detaljer, der vil fange alles opmærksomhed. Med sin elegante urkrans og klassiske 36mm størrelse udstråler det ren feminin stil og elegance. Den gyldne urskive er overstrøet med simili-diamanter, og 1-12 er vist med arabertal. De elegante rosegold time- og minutvisere fuldender dette smukke smykkeur. På trods af sin vægt på 105 gram og en urlænke med en bredde på 18mm. Michael Kors Channing tilbyder en behagelig pasform takket være den elegante urlænke, der smyger sig blidt om dit håndled. Med et japansk quartz urværk er præcisionen og holdbarheden i dette ur sikret i mange år fremover. Uret er vandtæt med 5 ATM/50 meter, så uret tåler almindelig brug i det daglige.  

 Michael Kors er en amerikansk modedesigner og iværksætter og har igennem modevirksomheden Michael Kors igennem mere end 20 år designet alt indenfor luksusmode og især for sine accessories, herunder tasker og ure. Michael Kors er kendt for at skabe designs, der kombinerer klassisk og tidløst æstetik med moderne trends. Michael Kors appellerer til en bred vifte af mennesker overalt i verden, og Virksomheden er i dag en af de mest anerkendte og succesfulde modedesignere i verden. At Virksomheden er skabt i New York og Michael Kors glæde ved at skabe overdådige designs kommer ejere af Michael Kors ure til gavn og glæde.

Watchmen.dk er en dansk hjemmeside med både kendte mærker og små special urmærker fra hele verden. Alle varer er på dansk lager og afsendes indenfor 24 timer og levering på 1-2 dage, 99 dages returret og 2 års fabriksgaranti på alle vores ure. Dit ur leveres i den originale uræske, perfekt som en elegant gaveæske eller til opbevaring af dit værdifulde ur. Dyk ned i vores univers af smarte ure til enhver lejlighed, og lad os klæde dig på med stil.

 

Yderligere information

FinishGuld
KønDame
GlasMineralglas
Urkasse diameter36-37 mm
Urskivens farveRosaguld
RemtypeLænke
RemfarveRosaguld
Farve urkasseRosaguld
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
BURBERRY Ladies Silver Dial BU9217
Burberry
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.699,00 kr
46%
presale
KOMONO Moneypenny Revolt Gold White
Tilbud
presale
BURBERRY "The City" Rosegold BU9204
Burberry
Specialpris 1.599,00 kr
Pris: 2.499,00 kr
36%
Tilbud
presale
Emporio Armani Gianni Rosegold AR11406
Emporio Armani
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.299,00 kr
39%