MASERAATI

MASERATI Traguardo Chronograph Black R8871612004

MASERATI Traguardo serien er en meget populær urserie fra Maserati. Dette ur er et af de tætteste designede ure, hvor rødderne til bilproducenten skinner igennem med placeringen af de 3 dualskiver - ligner cockpittet i en racerbil.
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 3.999,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

MASERATI Traguardo R8871612004 trækker tråde direkte til de ikoniske biler og et italiensk designkunst fra aller øverste hylde. Uret er holdt helt i sort med designdetaljer i stål og racer rødt. Uret vejer kun 103g og urskive på 45mm. Urkransen er kraftigmed sort kant. Urkronen er rillet med tre-forken indgraveret. Urskiven har time markeringer med luminum talmarkeringer, så klokken kan ses i mørke. Viserne er ligeledes med luminum-belægning og ellers er time-, minut og sekundviser holdt i stål. Urskiven er selvfølgelig præget af den ikoniske trefork, som er mærkets kendetegn, og som er kendt i hele verden. Urværket er selvfølgelig schweizisk quartz kvalitiet. Uret har en sort siliconerem på 22mm, og er designet med en rød fartstribe på remmen. Urglasset er mineralglas som har en hård overflade, og er mindre sart overfor ridser og slidtage. Uret tåler 10 ATM, hvilket dækker almindeligt brug og tåler vandstænk og et bad.

Maserati ure er luksusure, der er inspireret af elegancen, sofistikeringen og højtydende karakter af den berømte italienske bilproducent, Maserati. Disse ure er designet til at fange ånden og stilen i Maserati-biler, med elementer som slanke linjer, ikoniske detaljer og enestående håndværk. Maserati-ure har materialer af høj kvalitet og præcise schweiziske urværker, hvilket sikrer nøjagtig tidtagning og pålidelighed. De fremviser ofte en blanding af klassiske og moderne designelementer, hvilket gør dem velegnede til både formelle og afslappede lejligheder. Urene er kendt for deres sans for detaljer, hvilket afspejler mærkets filosofi om at skabe det perfekte - ur eler bil. Maserati-logoet består af en oval form med en trekantet trefork i midten, kendt som "tridenten". Tridenten er en hyldest til Maseratis oprindelse i Bologna, Italien, der er kendt som "Byen med de tre treforker" på grund af dens historiske byvåben.

 Ure fra Watchmen.dk leverer alle MASERATI ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk ha 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

 

 

Yderligere information

FinishSort lakeret
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSort
RemtypeSiliconerem
RemfarveSort
Farve urkasseSort
UrværkJapansk quartz
Vandtryk/ATM6 ATM+

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
BURBERRY Chronograph Sport Black BU9382
Burberry
Specialpris 2.499,00 kr
Pris: 3.899,00 kr
36%
Tilbud
presale
Emporio Armani Sportivo Chronograph AR0527
Emporio Armani
Specialpris 1.899,00 kr
Pris: 2.795,00 kr
32%
Tilbud
presale
TISSOT PRS516 Black Carbon
TISSOT
Specialpris 4.199,00 kr
Pris: 5.100,00 kr
18%