MASERAATI

MASERATI Successo Solar R8873645004

MASERATI Susccesso Solar er Maserati´s bud på en miljøvenligt ur drevet af solenergi. Successo Solar er holdt i stålfarvet design med markant glatpoleret urkrans og urskive, som bærer den berømte tre-fork.
Specialpris 1.295,00 kr
Pris: 2.995,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

MASERATI Successo R8873645004 er et smukdesignet herreur, og når man skal være miljøbevidst kan man ligeså godt gøre det med stil. Maserati Successo er en nyudviklet urserie indenfor Maserati-urekollektionen. Urskiven er selvfølgelig præget af den ikoniske trefork, som er mærkets kendetegn og som er kendt i hele verden. Uret har datovisning ved "3". Urets chronograph del er klassiske 3 dual-urskiver med sekund, minut- og timevisning. Uret har en klassisk størrelse på 45mm urskive og 11mm tykkelse. Urskiven er smuk metallic blå med hvide luminum talvisning for 1-12. Viserne er ligeledes med luminum-belægning og ellers er time-, minut og sekundviser holdt i rosegold og hvidt. Urkransen er glatpoleret, og urkronen er rillet med tre-forken indgraveret. En fin detalje er den trykplade, som beskytter den ene chronograph knap. Urskiven har time markeringer med luminum talmarkeringer, så klokken kan ses i mørke. 

Uret har en stålfarvet urlænke på 20mm, og er designet med brede led. Lænken kan forkortes ved at fjerne éet eller flere led i lænken. Der kan tilkøbes værktøj under "Accessories" til at lette arbejdet. Det tager 5-10 minutter at tilpasse lænken, så uret sidder behageligt på armen. Lænken har butterfly lukkespænde, som gør det let at tage af og på håndleddet.

Maserati Successo Solar er fremstillet af førsteklasses materialer og har præcise schweiziske urværker, der sikrer nøjagtig tidsvisning. Urglasset er mineralglas som har en hård overflade, og er mindre sart overfor ridser og slidtage. Uret tåler 10 ATM, hvilket dækker almindeligt brug og tåler vandstænk og et bad.

 Maserati ure er luksusure, der er inspireret af elegancen, sofistikeringen og højtydende karakter af den berømte italienske bilproducent, Maserati. Disse ure er designet til at fange ånden og stilen i Maserati-biler, med elementer som slanke linjer, ikoniske detaljer og enestående håndværk. Maserati-ure har materialer af høj kvalitet og præcise schweiziske urværker, hvilket sikrer nøjagtig tidtagning og pålidelighed. De fremviser ofte en blanding af klassiske og moderne designelementer, hvilket gør dem velegnede til både formelle og afslappede lejligheder. Urene er kendt for deres sans for detaljer, hvilket afspejler mærkets høje målsætning og at designe de  ypperste - både når det gælder ure og biler. Maserati-logoet består af en oval form med en trekantet trefork i midten, kendt som "tridenten". Tridenten er en hyldest til Maseratis oprindelse i Bologna, Italien, der er kendt som "Byen med de tre treforker" på grund af dens historiske byvåben.

 Ure fra Watchmen.dk leverer alle MASERATI  ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk ha 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

 

 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLænke
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkSolar kvarts urværk
Vandtryk/ATM6 ATM+

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
LLARSEN HUGO Gold Blue Leather
LLARSEN
Specialpris 999,50 kr
Pris: 1.999,00 kr
50%
Tilbud
presale
BURBERRY Chronograph Sport Steel BU9380
Burberry
Specialpris 2.199,00 kr
Pris: 3.899,00 kr
44%
Tilbud
presale
TISSOT PRS516
TISSOT
Specialpris 3.349,00 kr
Pris: 3.895,00 kr
14%
Tilbud
presale
HUGO BOSS Trophy Gold HB1513631
HUGO BOSS
Specialpris 1.799,00 kr
Pris: 3.595,00 kr
50%
Tilbud
presale
Emporio Armani Sportivo Classic AR5857
Emporio Armani
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 3.095,00 kr
52%