MASERAATI

MASERATI Stile R8853142004

MASERATI Stile serien er en smuk kombination af markant og stilrent design, som bærer den berømte tre-fork - symbolet på Italiensk design og elegance. MASERATI Stile er et elegant 42mm guldfarvet ur, som klæder de fleste mænd.
Specialpris 1.449,00 kr
Pris: 2.495,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

MASERATI Stile R8853142004 er et rigtigt stykke italiensk designkunst fra øverste hylde. Uret er holdt i guldfarve på alt undtagen urskiven, som er klassisk sort og giver en fin kontrast til urets udtryk. Uret er et lidt mindre herreur med sine 42mm urskive og 9mm tykkelse. Urkransen er 10-kantet og urkronen er rillet med tre-forken indgraveret. Urskiven har time markeringer med luminum talmarkeringer, så klokken kan ses i mørke. Viserne er ligeledes med luminum-belægning og ellers er time-, minut og sekundviser holdt i guldfarve. Urskiven er selvfølgelig præget af den ikoniske trefork, som er mærkets kendetegn og som er kendt i hele verden. Uret har datovisning ved "3". Uret har en guldfarvet urlænke på 22cm og er designet med en blanding af brede og smalle led. Lænken kan forkortes ved at fjerne éet eller flere led i lænken. Der kan tilkøbes værktøj under "Accessories" til at lette arbejdet. Det tager 5-10 minutter at tilpasse lænken, så uret sidder behageligt på armen. Lænken har butterfly lukkespænde, som gør det let at tage af og på håndleddet.

Urværket er quartz batteridrevet i topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Urglasset er mineralglas som har en hård overflade, og er mindre sart overfor ridser og slidtage. Uret tåler 10 ATM, hvilket dækker almindeligt brug og tåler vandstænk og et bad.

Maserati ure er luksusure, der er inspireret af elegancen, sofistikeringen og højtydende karakter af den berømte italienske bilproducent, Maserati. Disse ure er designet til at fange ånden og stilen i Maserati-biler, med elementer som slanke linjer, ikoniske detaljer og enestående håndværk. Maserati-ure har materialer af høj kvalitet og præcise schweiziske urværker, hvilket sikrer nøjagtig tidtagning og pålidelighed. De fremviser ofte en blanding af klassiske og moderne designelementer, hvilket gør dem velegnede til både formelle og afslappede lejligheder. Urene er kendt for deres sans for detaljer, hvilket afspejler mærkets filosofi om at skabe det perfekte - ur eler bil. Maserati-logoet består af en oval form med en trekantet trefork i midten, kendt som "tridenten". Tridenten er en hyldest til Maseratis oprindelse i Bologna, Italien, der er kendt som "Byen med de tre treforker" på grund af dens historiske byvåben.

 Ure fra Watchmen.dk leverer alle MASERATI ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk ha 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

 

 

 

Yderligere information

FinishGuld
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLænke
RemfarveGuld
Farve urkasseGuld
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM6 ATM+

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Erik TH1791365
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.399,00 kr
Pris: 1.795,00 kr
22%
Tilbud
presale
TISSOT T-Sport Black
TISSOT
Specialpris 2.495,00 kr
Pris: 3.995,00 kr
38%
Nyhed
Tilbud
presale
N.Y. Incredibles Broadway 2.0
N.Y. Incredibles
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 1.586,00 kr
18%
Tilbud
presale
BURBERRY Chronograph Sport Grey BU9381
Burberry
Specialpris 2.299,00 kr
Pris: 3.899,00 kr
41%