MASERAATI

MASERATI Sfida Steel R8853140001

MASERATI Sfida serien er et meget maskulint herreur i et smukt og stilrent design, som bærer den berømte tre-fork - symbolet på Italiensk design og elegance. MASERATI Sfida er et 44mm quartz batteriur i stålfarvet design.
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 1.895,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

MASERATI Sfida R8853140001 er et italiensk designkunst fra aller øverste hylde. Uret er holdt i klassisk stålfarvet design med smuk matsort urskive. Uret er et herreur i den tunge ende på 172g og urskive på 44mm. Urkransen er kraftig med indvendig sort kant med stålfarvede tal for 10-50. Urkronen er rillet med tre-forken indgraveret. Urskiven har time markeringer med luminum talmarkeringer, så klokken kan ses i mørke. Viserne er ligeledes med luminum-belægning og ellers er time- og minutviser i stål og sekundviser i orange. Urskiven er selvfølgelig præget af den ikoniske trefork, som er mærkets kendetegn, og som er kendt i hele verden. Urværket er selvfølgelig schweizisk kvalitiet med quartz batteri. Uret har en stålfarvet urlænke på 22mm, og er designet med en blanding af brede og smalle led. Lænken kan forkortes ved at fjerne éet eller flere led i lænken. Der kan tilkøbes værktøj under "Accessories" til at lette arbejdet. Det tager 5-10 minutter at tilpasse lænken, så uret sidder behageligt på armen. Lænken har butterfly lukkespænde, som gør det let at tage af og på håndleddet.

Urglasset er mineralglas som har en hård overflade, og er mindre sart overfor ridser og slidtage. Uret tåler 10 ATM, hvilket dækker almindeligt brug og tåler vandstænk og et bad.

Maserati ure er luksusure, der er inspireret af elegancen, sofistikeringen og højtydende karakter af den berømte italienske bilproducent, Maserati. Disse ure er designet til at fange ånden og stilen i Maserati-biler, med elementer som slanke linjer, ikoniske detaljer og enestående håndværk. Maserati-ure har materialer af høj kvalitet og præcise schweiziske urværker, hvilket sikrer nøjagtig tidtagning og pålidelighed. De fremviser ofte en blanding af klassiske og moderne designelementer, hvilket gør dem velegnede til både formelle og afslappede lejligheder. Urene er kendt for deres sans for detaljer, hvilket afspejler mærkets filosofi om at skabe det perfekte - ur eler bil. Maserati-logoet består af en oval form med en trekantet trefork i midten, kendt som "tridenten". Tridenten er en hyldest til Maseratis oprindelse i Bologna, Italien, der er kendt som "Byen med de tre treforker" på grund af dens historiske byvåben.

 Ure fra Watchmen.dk leverer alle MASERATI ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk ha 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLænke
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM6 ATM+

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
HUGO BOSS Rafale Blue HB1513510
HUGO BOSS
Specialpris 1.899,00 kr
Pris: 3.495,00 kr
46%
Tilbud
presale
Emporio Armani Diver AR11339
Emporio Armani
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 2.395,00 kr
37%
Tilbud
presale
Emporio Armani Diver Green AR11338
Emporio Armani
Specialpris 1.699,00 kr
Pris: 2.395,00 kr
29%