MASERAATI

MASERATI Sfida Skeleton Blue R8823140001

MASERATI Sfida serien er et meget maskulint herreur i et smukt og stilrent design, som bærer den berømte tre-fork - symbolet på Italiensk design og elegance. MASERATI Sfida er et 40mm selvoptrækkende skeleton ur i carbonsort design.
Specialpris 2.399,00 kr
Pris: 3.399,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

MASERATI Sfida Skeleton Blue R8823140001 er et italiensk designkunst fra aller øverste hylde. Uret er holdt i moderne carbonsorte design med smuk dybblå urskive. Uret er et herreur i den tunge ende på 199g og urskive på kompakte 40mm. Urkransen er kraftig med indvendig blå kant med grafitgrå tal for 10-50. Urkronen er rillet med tre-forken indgraveret. Urskiven har time markeringer med luminum talmarkeringer, så klokken kan ses i mørke. Viserne er ligeledes med luminum-belægning og ellers er time- og minutviser i grafitgrå. Urskiven er selvfølgelig præget af den ikoniske trefork, som er mærkets kendetegn, og som er kendt i hele verden. Urværket er selvfølgelig schweizisk kvalitiet med det specielle automatic selvoptrækkende urværk. Urværket drives af dine arms bevægelser, og kan når det er fuldt optrukket, tåle at ligge i op til41 timer uden at gå i stå.

Uret har en carbonsort urlænke på 22mm, og er designet med en blanding af brede og smalle led. Lænken kan forkortes ved at fjerne éet eller flere led i lænken. Der kan tilkøbes værktøj under "Accessories" til at lette arbejdet. Det tager 5-10 minutter at tilpasse lænken, så uret sidder behageligt på armen. Lænken har butterfly lukkespænde, som gør det let at tage af og på håndleddet. Urglasset er mineralglas som har en hård overflade, og er mindre sart overfor ridser og slidtage. Uret tåler 10 ATM, hvilket dækker almindeligt brug og tåler vandstænk og et bad.

Maserati ure er luksusure, der er inspireret af elegancen, sofistikeringen og højtydende karakter af den berømte italienske bilproducent, Maserati. Disse ure er designet til at fange ånden og stilen i Maserati-biler, med elementer som slanke linjer, ikoniske detaljer og enestående håndværk. Maserati-ure har materialer af høj kvalitet og præcise schweiziske urværker, hvilket sikrer nøjagtig tidtagning og pålidelighed. De fremviser ofte en blanding af klassiske og moderne designelementer, hvilket gør dem velegnede til både formelle og afslappede lejligheder. Urene er kendt for deres sans for detaljer, hvilket afspejler mærkets filosofi om at skabe det perfekte - ur eler bil. Maserati-logoet består af en oval form med en trekantet trefork i midten, kendt som "tridenten". Tridenten er en hyldest til Maseratis oprindelse i Bologna, Italien, der er kendt som "Byen med de tre treforker" på grund af dens historiske byvåben.

 Ure fra Watchmen.dk leverer alle MASERATI ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk ha 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter40-41 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeLænke
RemfarveSort
Farve urkasseSort
UrværkSkeleton
Vandtryk/ATM6 ATM+

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
HERITOR model 7001 Skeleton ur
HERITOR
Specialpris 2.999,00 kr
Pris: 6.048,00 kr
50%
Tilbud
presale
Reef Tiger Tank II RGA3069 - Silver Metal
Reef Tiger
Specialpris 1.714,50 kr
Pris: 3.429,00 kr
50%
Tilbud
presale
BURBERRY Chronograph Sport Steel BU9380
Burberry
Specialpris 2.249,00 kr
Pris: 3.899,00 kr
42%
Tilbud
presale
TISSOT T-Sport PRS 516
TISSOT
Specialpris 2.999,00 kr
Pris: 3.500,00 kr
14%