MASERAATI

MASERATI Sfida Orange R8851123007

MASERATI Sfida serien er Italiensk design i topklasse. Sfida Orange er holdt i sort og orangefarvet design for urkassen, og med en lækker sort siliconerem. Uret er i fokus og det er et smukt et af slagsen, som bærer den berømte tre-fork.
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 2.995,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

MASERATI Sfida Orange R8851123007 er et rigtigt sportsur fra italienske Maserati. Maserati Sfida Orange er et smart sportsur med fokus på dynamisk stil og sportslig æstetik. De kombinerer Maseratis signaturdesignelementer med avanceret urteknologi. Sfida urene har en stilfuld og sporty urskive, der har subdials til måling af tidtagning eller andre funktioner datovisning. Chronograph ure er lidt et levn fra militær-tiden, hvor piloter og soldater brugte tidtagning til at manøvre og starte angreb. Da mobiltelefonen har overtaget disse funktioner, er chronograph i dag mere en hæder til tidens mænd og en fin detalje på urskiven.

Urskiven er selvfølgelig præget af den ikoniske trefork, som er mærkets kendetegn og som er kendt i hele verden. Urets chronograph del er 3 dual-urskiver med sekund, minut- og timevisning. Uret har en klassisk størrelse på 45mm urskive og 12mm tykkelse. Urkransen er poleret sort, og urkronen er rillet med tre-forken indgraveret. Urskiven har time markeringer, og viserne har luminum-belægning og ellers er time-og minutviser holdt i sportsligt orange. Uret har en sort silicone rem som er meget behagelig at have om håndleddet. Urene i Sfida-serien er fremstillet af førsteklasses materialer og har præcise schweiziske urværker, der sikrer nøjagtig tidsvisning. Urglasset er mineralglas som har en hård overflade, og er mindre sart overfor ridser og slidtage. Uret tåler 10 ATM, hvilket dækker almindeligt brug og tåler vandstænk og et bad.

Maserati Sfida-urene udtrykker en blanding af elegance og sportslighed, der afspejler Maseratis arv og passion for bilkørsel. De er velegnede til både formelle og afslappede lejligheder og tilbyder en unik mulighed for at bære et symbol på Maseratis motorsportarv direkte på håndleddet.

 Maserati ure er luksusure, der er inspireret af elegancen, sofistikeringen og højtydende karakter af den berømte italienske bilproducent, Maserati. Disse ure er designet til at fange ånden og stilen i Maserati-biler, med elementer som slanke linjer, ikoniske detaljer og enestående håndværk. Maserati-ure har materialer af høj kvalitet og præcise schweiziske urværker, hvilket sikrer nøjagtig tidtagning og pålidelighed. De fremviser ofte en blanding af klassiske og moderne designelementer, hvilket gør dem velegnede til både formelle og afslappede lejligheder. Urene er kendt for deres sans for detaljer, hvilket afspejler mærkets høje målsætning og at designe de  ypperste - både når det gælder ure og biler. Maserati-logoet består af en oval form med en trekantet trefork i midten, kendt som "tridenten". Tridenten er en hyldest til Maseratis oprindelse i Bologna, Italien, der er kendt som "Byen med de tre treforker" på grund af dens historiske byvåben.

 Ure fra Watchmen.dk leverer alle MASERATI  ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk ha 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

 

 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSort
RemtypeSiliconerem
RemfarveSort
Farve urkasseSort
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM6 ATM+

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
TISSOT T-Race Chronograph Blue Dial Rubber
TISSOT
Specialpris 4.599,00 kr
Pris: 6.086,00 kr
24%
Tilbud
presale
Emporio Armani Sportivo Chronograph AR0527
Emporio Armani
Specialpris 1.899,00 kr
Pris: 2.795,00 kr
32%
Tilbud
presale
Emporio Armani Sportivo Chronograph Red AR11024
Emporio Armani
Specialpris 1.429,00 kr
Pris: 2.395,00 kr
40%
Tilbud
presale
TISSOT T-Race Cycling Chronograph Deep Blue
TISSOT
Specialpris 2.895,00 kr
Pris: 3.999,00 kr
28%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Nolan Blue TH1791142
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.249,00 kr
Pris: 1.895,00 kr
34%