MASERAATI

MASERATI Sfida Chronograph Green and Gold R8873640005

MASERATI Sfida serien er et meget maskulint herreur på knap 200g i et smukt og stilrent design, som bærer den berømte tre-fork - symbolet på Italiensk design og elegance. MASERATI Sfida er et 44mm guldfarvet ur til rigtige mænd.
Specialpris 1.269,00 kr
Pris: 2.695,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

MASERATI Sfida R8873640005 chronograph ur er smukt og klassisk herre ur fra Maserati. Italienerne har dog toppet designet op i forhold til mange andre urmærker ved at vælge guldfarven og den markante mørkegrønne urkrans. italiensk designkunst fra aller øverste hylde. Uret er holdt i guldfarve på alt undtagen urkransen, som giver en fin kontrast til urets udtryk. Uret er et herreur i den tunge ende på 175g og urskive på 44mm. Urkransen er meget tynd med indvendig grøn kant med guldfarvede tachymeter-tal for 60-400. Urkronen er rillet med tre-forken indgraveret og er beskyttet af 2 skærme. Urskiven har time markeringer med luminum talmarkeringer, så klokken kan ses i mørke. Viserne er ligeledes med luminum-belægning og ellers er time-, minut og sekundviser holdt i guldfarve. Urskiven er selvfølgelig præget af den ikoniske trefork, som er mærkets kendetegn, og som er kendt i hele verden. Urskiven har 3 dual skiver for chronograph-delen. Urværket er selvfølgelig schweizisk quartz kvalitets urværk, som sikrer et præcist ur i mange år frem. 

Uret har en guldfarvet urlænke på 22mm og er designet med en blanding af brede og smalle led. Lænken kan forkortes ved at fjerne éet eller flere led i lænken. Der kan tilkøbes værktøj under "Accessories" til at lette arbejdet. Det tager 5-10 minutter at tilpasse lænken, så uret sidder behageligt på armen. Lænken har butterfly lukkespænde, som gør det let at tage af og på håndleddet. Urglasset er mineralglas som har en hård overflade, og er mindre sart overfor ridser og slidtage. Uret tåler 10 ATM, hvilket dækker almindeligt brug og tåler vandstænk og et bad.

Maserati ure er luksusure, der er inspireret af elegancen, sofistikeringen og højtydende karakter af den berømte italienske bilproducent, Maserati. Disse ure er designet til at fange ånden og stilen i Maserati-biler, med elementer som slanke linjer, ikoniske detaljer og enestående håndværk. Maserati-ure har materialer af høj kvalitet og præcise schweiziske urværker, hvilket sikrer nøjagtig tidtagning og pålidelighed. De fremviser ofte en blanding af klassiske og moderne designelementer, hvilket gør dem velegnede til både formelle og afslappede lejligheder. Urene er kendt for deres sans for detaljer, hvilket afspejler mærkets filosofi om at skabe det perfekte - ur eler bil. Maserati-logoet består af en oval form med en trekantet trefork i midten, kendt som "tridenten". Tridenten er en hyldest til Maseratis oprindelse i Bologna, Italien, der er kendt som "Byen med de tre treforker" på grund af dens historiske byvåben.

 Ure fra Watchmen.dk leverer alle MASERATI ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk ha 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

 

 

Yderligere information

FinishGuld
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveGuld
RemtypeLænke
RemfarveGuld
Farve urkasseGuld
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM6 ATM+

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

presale
Tommy Hilfiger Gold TH1710384
Tommy Hilfiger
1.795,00 kr
Tilbud
presale
HUGO BOSS Trophy Gold HB1513631
HUGO BOSS
Specialpris 1.599,00 kr
Pris: 3.595,00 kr
56%
Tilbud
presale
Emporio Armani Mario Gold AR11454
Emporio Armani
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 2.595,00 kr
23%