MASERAATI

MASERATI Potenza Steel Automatic R8821108038

MASERATI Potenza Automatic er en del af en unik ur-serie med et markant design. Synligt urværk på både front og bagplade og et gigantisk logo som signatur i stedet for urskive.
Specialpris 2.199,00 kr
Pris: 4.010,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

MASERATI Potenza Automatic R8821108038 er et af de sjældne selvoptrækkende ure, som får sin energi ved at ejeren går med det på håndleddet. Ingen batteriskift - blot hold uret i gang. Uret trækkes op i starten, så der opspares lidt energi til at uret kan lægges om natten, ved bad eller hvis et fitness-ur skal bruges i en periode. Typisk reserve-strøm er 24-48 timer ved fuld opladning. Maserati Potenza har næsten ingen urskive, da Maserati´s trefork logo fylder det meste af urskiven. Små arabertal for timevisning holdt i stål. Urværket er synligt fra urets front, så man kan se det fysiske urværk arbejde. Uret har en lækker sort læderrem med krokodillemønsret skind. Remmen er 14-22cm i længden, og passer de fleste håndled. Uret tåler 10 ATM svarende til brug ved svømning, men med læderrem bør man afholde sig fra at bruge uret i længerede tid i vand. 

Urkassen er markant anderledes med 2 gange ribbber på hver side af uret. Urkassen er designet i blankpoleret stål med "Maserati" graveret ind i fronten. Potenza-serien har en lidt mindre urskive end normale Maserati ure med 42mm i størrelse og 13,7mm i tykkelse. Mekaniske urværk fylder noget mere end de batteridrevne. Hos Watchmen.dk synes vi at skeleton ure er anderledes og stress nedsættende. Man kan sidde og kikke på alle de bevægelige dele, og forundres over hvad ægte mekanik kan udrette. Og hvis man har flere ure at vælge imellem, så kan et skeleton ur sagtes ligge i skuffen i en periode eller bruges til festlige lejligheder, og lige at sætte klokken og trække uret lidt op giver samtidig lidt sund motion.

Maserati ure er luksusure, der er inspireret af elegancen, sofistikeringen og højtydende karakter af den berømte italienske bilproducent, Maserati. Disse ure er designet til at fange ånden og stilen i Maserati-biler, med elementer som slanke linjer, ikoniske detaljer og enestående håndværk. Maserati-ure har materialer af høj kvalitet og præcise schweiziske urværker, hvilket sikrer nøjagtig tidtagning og pålidelighed. De fremviser ofte en blanding af klassiske og moderne designelementer, hvilket gør dem velegnede til både formelle og afslappede lejligheder. Urene er kendt for deres sans for detaljer, hvilket afspejler mærkets høje målsætning og at designe de  ypperste - både når det gælder ure og biler. Maserati-logoet består af en oval form med en trekantet trefork i midten, kendt som "tridenten". Tridenten er en hyldest til Maseratis oprindelse i Bologna, Italien, der er kendt som "Byen med de tre treforker" på grund af dens historiske byvåben.

 Ure fra Watchmen.dk leverer alle MASERATI  ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk ha 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

 

 

 

Yderligere information

FinishSort lakeret
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveStål
RemtypeLæderrem
RemfarveSort
Farve urkasseStål
UrværkSkeleton
Vandtryk/ATM6 ATM+

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
HERITOR model 7001 Skeleton ur
HERITOR
Specialpris 2.999,00 kr
Pris: 6.048,00 kr
50%
Tilbud
presale
Reef Tiger Tank II RGA3069 - Silver Metal
Reef Tiger
Specialpris 1.714,50 kr
Pris: 3.429,00 kr
50%
Tilbud
presale
Emporio Armani Meccanico AR1920
Emporio Armani
Specialpris 1.699,00 kr
Pris: 4.299,00 kr
60%
Tilbud
presale
Emporio Armani Meccanico Steel AR1921
Emporio Armani
Specialpris 2.499,00 kr
Pris: 4.299,00 kr
42%