MASERAATI

MASERATI Legend Gold R8873638002

MASERATI Legend er Italiensk design i topklasse. Legend er holdt i stål- og guldfarvet design med markant kraftig urkrans og urskive, som bærer den berømte tre-fork.
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 2.995,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

MASERATI Legend Gold R8873638003 er et rigtigt stykke italiensk designkunst fra øverste hylde. Legend urene har en stilfuld og sporty urskive, der har subdials til måling af tidtagning eller andre funktioner som datovisning. Chronograph ure er lidt et levn fra militær-tiden, hvor piloter og soldater brugte tidtagning til at manøvre og starte angreb. Da mobiltelefonen har overtaget disse funktioner, er chronograph i dag mere en hæder til tidens mænd og en fin detalje på urskiven. Urskiven holdt i brune nuancer, og er selvfølgelig præget af den ikoniske trefork, som er mærkets kendetegn og som er kendt i hele verden. Uret har datovisning ved "6". Urets chronograph del er klassiske 2 dual-urskiver. Uret har en klassisk størrelse på 42mm urskive og 11mm tykkelse. Urkransen er elegant og slank, og urkronen er rillet med tre-forken indgraveret. Urskiven har time markeringer. Viserne er med luminum-belægning og ellers er time-, minut og sekundviser holdt i stål. Uret har en stålfarvet urlænke på 21mm, og er designet med 7-leddet mønster og et miks af guldfarvede og stålfarvede led. Lænken kan forkortes ved at fjerne éet eller flere led i lænken. Der kan tilkøbes værktøj under "Accessories" til at lette arbejdet. Det tager 5-10 minutter at tilpasse lænken, så uret sidder behageligt på armen. Lænken har butterfly lukkespænde, som gør det let at tage af og på håndleddet.

Urene i Legend-serien er fremstillet af førsteklasses materialer og har præcise schweiziske urværker, der sikrer nøjagtig tidsvisning. Urglasset er mineralglas som har en hård overflade, og er mindre sart overfor ridser og slidtage. Uret tåler 10 ATM, hvilket dækker almindeligt brug og tåler vandstænk og et bad.

Maserati ure er luksusure, der er inspireret af elegancen, sofistikeringen og højtydende karakter af den berømte italienske bilproducent, Maserati. Disse ure er designet til at fange ånden og stilen i Maserati-biler, med elementer som slanke linjer, ikoniske detaljer og enestående håndværk. Maserati-ure har materialer af høj kvalitet og præcise schweiziske urværker, hvilket sikrer nøjagtig tidtagning og pålidelighed. De fremviser ofte en blanding af klassiske og moderne designelementer, hvilket gør dem velegnede til både formelle og afslappede lejligheder. Urene er kendt for deres sans for detaljer, hvilket afspejler mærkets høje målsætning og at designe de  ypperste - både når det gælder ure og biler. Maserati-logoet består af en oval form med en trekantet trefork i midten, kendt som "tridenten". Tridenten er en hyldest til Maseratis oprindelse i Bologna, Italien, der er kendt som "Byen med de tre treforker" på grund af dens historiske byvåben.

 Ure fra Watchmen.dk leverer alle MASERATI  ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk ha 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

 

 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveBrun
RemtypeLænke
RemfarveGuld
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM6 ATM+

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
LLARSEN HUGO Gold Blue Leather
LLARSEN
Specialpris 999,50 kr
Pris: 1.999,00 kr
50%
Tilbud
presale
TISSOT PRS516
TISSOT
Specialpris 3.349,00 kr
Pris: 3.895,00 kr
14%
Tilbud
presale
HUGO BOSS Trophy Gold HB1513631
HUGO BOSS
Specialpris 1.599,00 kr
Pris: 3.595,00 kr
56%
Tilbud
presale
Emporio Armani Sportivo Classic AR5857
Emporio Armani
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 3.095,00 kr
52%