MASERAATI

MASERATI Competizione 40mm R8853100011

MASERATI Competizione serien er Italiensk design i topklasse. Competizione er holdt i stålfarvet design med en elegant blå 40mm urskive, som bærer den berømte tre-fork.
Specialpris 1.399,00 kr
Pris: 2.995,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

MASERATI Competizione R8853100011 er et efter MASARATI målestok et mere klassisk herreur. Maserati Competizione er en populær urserie inden for Maserati-urekollektionen. Competizione, der betyder "konkurrence" på italiensk, er inspireret af den spænding og høj ydeevne, der er forbundet med motorsportverdenen. Maserati Competizione-urene er designet med fokus på dynamisk stil pakket diskret ind i sølvfarvet design. Competizione urene har en stilfuld urskive med  3 subdials til visning af ugedag, månedsdag og 24-timer. Urskiven er selvfølgelig præget af den ikoniske trefork, som er mærkets kendetegn og som er kendt i hele verden. Uret er lillebror til Competizione 43mm modellen. Dette ur har en mindre urskive på 40mm. For mænd med knap så kraftige håndled er dette ur et elegant ur, som ikke virker som en klods om armen. Urkransen er kraftig sølvfarvet med riller, mens urets urkrone og trykknapper er fint kantede og rillede. Urskiven har talmarkeringer for 2-4-6-8-10-12. an ses i mørke. Viserne er med luminum-belægning for natvisning, og ellers er time-, minut og sekundviser holdt i stål.

Uret har en stålfarvet urlænke, og er designet med børstede yderste led og blankpolerede midterled. Lænken kan forkortes ved at fjerne éet eller flere led i lænken. Der kan tilkøbes værktøj under "Accessories" til at lette arbejdet. Det tager 5-10 minutter at tilpasse lænken, så uret sidder behageligt på armen. Lænken har butterfly lukkespænde, som gør det let at tage af og på håndleddet.

Urene i Competizione-serien er fremstillet af førsteklasses materialer og har præcise schweiziske urværker, der sikrer nøjagtig tidsvisning. Urglasset er mineralglas som har en hård overflade, og er mindre sart overfor ridser og slidtage. Uret tåler 10 ATM, hvilket dækker almindeligt brug og tåler vandstænk og et bad.

Maserati Competizione-urene udtrykker en blanding af elegance og sportslighed, der afspejler Maseratis arv og passion for bilkørsel. De er velegnede til både formelle og afslappede lejligheder og tilbyder en unik mulighed for at bære et symbol på Maseratis motorsportarv direkte på håndleddet.

 Maserati ure er luksusure, der er inspireret af elegancen, sofistikeringen og højtydende karakter af den berømte italienske bilproducent, Maserati. Disse ure er designet til at fange ånden og stilen i Maserati-biler, med elementer som slanke linjer, ikoniske detaljer og enestående håndværk. Maserati-ure har materialer af høj kvalitet og præcise schweiziske urværker, hvilket sikrer nøjagtig tidtagning og pålidelighed. De fremviser ofte en blanding af klassiske og moderne designelementer, hvilket gør dem velegnede til både formelle og afslappede lejligheder. Urene er kendt for deres sans for detaljer, hvilket afspejler mærkets høje målsætning og at designe de  ypperste - både når det gælder ure og biler. Maserati-logoet består af en oval form med en trekantet trefork i midten, kendt som "tridenten". Tridenten er en hyldest til Maseratis oprindelse i Bologna, Italien, der er kendt som "Byen med de tre treforker" på grund af dens historiske byvåben.

 Ure fra Watchmen.dk leverer alle MASERATI  ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk ha 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

 

 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter40-41 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeLænke
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM6 ATM+

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
LLARSEN HUGO Gold Blue Leather
LLARSEN
Specialpris 999,50 kr
Pris: 1.999,00 kr
50%
Tilbud
presale
BURBERRY Chronograph Sport Steel BU9380
Burberry
Specialpris 2.249,00 kr
Pris: 3.899,00 kr
42%
Tilbud
presale
TISSOT PRS516
TISSOT
Specialpris 3.349,00 kr
Pris: 3.895,00 kr
14%
Tilbud
presale
Emporio Armani Sportivo Classic AR5857
Emporio Armani
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 3.095,00 kr
52%