LLARSEN

LLARSEN LYKKE Steel Watch Mesh

LLARSEN LYKKE Steel Watch Mesh er et fint lille dameur der stråler med en urskive i mintgrøn kombineret med en enkel mesh sølvrem og urkasse. Endnu et design pletskud fra danske LLarsen i tidsløst og enkelt design der bare holder.
Specialpris 774,50 kr
Pris: 1.549,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Urmærket LLARSEN er en af de sjældne 100 års selskaber i Danmark. LLarsen er stiftet i 1919 i Svendborg, og er et af de få urmærker i Danmark som vitterlig er "made in Denmark", da urene samles og kontrolleres i Danmark. LLARSEN er af topkvalitet og giver livslang garanti på deres ure 

Urserien LYKKE er en nyklassisk urserie til kvinder, og med fin tynd 8 mm meshrem kan det næsten ikke blive mere elegant. Lænken kan reguleres efter håndleddets tykkelse og LLARSEN´s løvelogo graveret i spændet. Remmen kan skiftes til både almindelig læderrem eller en mere farvestålende farve - stål passer til næsten alle farver.

Urglasset er naturligvis safirglas og måler 23 mm i diameter, og er behandlet med flere lag af antirefleks behandling. Urskiven er den karakteristiske mintgrønne farve med time- og minutviser. Urværket er et japansk quartz af mærket Miyota 5R21, som er et rigtig fint urværk, og sikrer både et præcist ur og let udskiftning af batteri. Urkasse, urkrone og urrem er udført i stål, som er et tidsløst look og passer til hele garderoben. 

Uret leveres i en unik urboks specielt designet til uret og er er perfekt til gaven til hende - eller dig selv :-)

 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønDame
GlasSafirglas
Urkasse diameter23-28mm
Urskivens farveGrøn
RemtypeMesh rem
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkJapansk quartz
Vandtryk/ATM3 ATM