LLARSEN

LLARSEN LYKKE Steel Watch Coal Leather

Specialpris 699,50 kr
Pris: 1.399,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Urmærket LLARSEN er en af de sjældne 100 års selskaber i Danmark. LLarsen er stiftet i 1919 i Svendborg, og er et af de få urmærker i Danmark som vitterlig er "made in Denmark", da urene samles og kontrolleres i Danmark. LLARSEN er af topkvalitet og giver livslang garanti på deres ure 

Urserien LYKKE er en nyklassisk urserie til kvinder, og med den ultrafine sorte læderrem på 8 mm giver det et meget klassisk ur til alle kvinder. Stålspændet har graveret et fint LLARSEN´s løvelogo på, som går igen på bagsiden af urkassen. Remmen kan skiftes til en mere farvestålende farve - stål passer til alle farver.

Urglasset er naturligvis safirglas og måler 23 mm i diameter, og er behandlet med flere lag af antirefleks behandling. Urskiven er sort med time- og minutviser. Urværket er et japansk quartz af mærket Miyota 5R21, som er et rigtig fint urværk, og sikrer både et præcist ur og let udskiftning af batteri. Urkasse, urkrone og urrem er udført i poleret stål, som er et tidsløst look og passer til hele garderoben. 

Uret leveres i en unik urboks specielt designet til uret og er er perfekt til gaven til hende - eller dig selv :-)

 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønDame
GlasSafirglas
Urkasse diameter23-28mm
Urskivens farveSort
RemtypeLæderrem
RemfarveSort
Farve urkasseStål
UrværkJapansk quartz
Vandtryk/ATM3 ATM