LLARSEN

LLARSEN Sarah Gold watch

LLARSEN Sarah Gold watch er et nytænkende urdesign fra danske LLARSEN med en asymmetrisk urkasse i guld og en cremet urskive. Læderstrap i grå nuancer med guldspænde. Et ur i kompromisløst design.
Specialpris 999,50 kr
Pris: 1.999,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Urmærket LLARSEN er en af de sjældne 100 års selskaber i Danmark. LLarsen er stiftet i 1919 i Svendborg, og er et af de få urmærker i Danmark som vitterlig er "made in Denmark", da urene samles og kontrolleres i Danmark. LLARSEN er af topkvalitet og giver livslang garanti på deres ure. 

Urserien Sarah er LLARSEN´s seneste kollektion af stilrene dameure i kompromisløst design. Et ur til kvinder, der gerne vil have et lækkert og smukt ur på håndleddet. LLARSEN Sarah er "made in Denmark" og føles tydeligt, når uret pakkes ud og tages på 1. gang.. 

Urskiven har guldmærker for talmarkeringerne og time-, minut og sekundvisere. Læderremmen er 18mm bred og kan reguleres med spændet. Overvej at tilkøbe en guld meshrem eller en anden farve læderrem, så uret får flere udtryk. Urglasset er safirglas og 40mm på tværs af urskive, som er en lidt større urkasse end i de fleste andre urserier til kvinder. Glasset er helt specielt behandlet med flere lag af antirefleks behandling.

Urværket er japansk quartz af mærket Quartz SEIKO VJ20. Et fint kvalitets urværk, der sikrer både et præcist ur, og let udskiftning af batteri. Urkasse og urkrone guldfarvet med fine detaljer i tidsløst design, og dog et moderne udtryk. 

Uret leveres i en unik urboks specielt designet til uret. En perfekt gave til kvinden - eller dig selv :-)

Yderligere information

FinishGuld
Urkasse diameter40-41 mm
Urskivens farveAndre

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
KLARF CLASSIC WHITE & BLACK LEATHER
KLARF
Specialpris 599,00 kr
Pris: 745,00 kr
20%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Brooke TH1782023
Tommy Hilfiger
Specialpris 999,00 kr
Pris: 1.295,00 kr
23%
Tilbud
presale
BURBERRY Nova Classic BU10114
Burberry
Specialpris 1.799,00 kr
Pris: 3.999,00 kr
55%