LLARSEN

LLARSEN OLIVER Steel Watch Nato

Urserien OLIVER er LLARSEN´s klassiske urserie i tidsløst design som er uhyre populær i udlandet. Dette ur fra LLARSEN er på en gang frisk med flerfarvet natostrap, og med tilvalg af andre typer af remme kan designet hurtigt ændres.
Specialpris 724,50 kr
Pris: 1.449,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Urmærket LLARSEN er en af de sjældne 100 års selskaber i Danmark. LLarsen er stiftet i 1919 i Svendborg, og er et af de få urmærker i Danmark som vitterlig er "made in Denmark", da urene samles og kontrolleres i Danmark. LLARSEN er af topkvalitet og giver livslang garanti på deres ure. 

Urserien OLIVER er LLARSEN´s klassiske urserie i tidsløst design. Uret fra LLARSEN er med en frisk natogrøn/sort stribe med til at give uret et frisk design. Remmen er 20 mm bred og kan reguleres med spændet. Overvej at tilkøbe en læderrem mere i en anden farve eller læderem, så uret får flere udtryk. Urglasset er safirglas og 39 mm i diameter, som er en fin størrelse på håndledet. Glasset er helt specielt behandlet med flere lag af antirefleks behandling. Uret har time- og minutviser og ingen forstyrrende dualvisere m.m. - kun stilrent og klassisk.

Urværket er japansk quartz af mærket SEIKO model VJ20. Et kvalitets urværk der sikrer både et præcist ur, og let udskiftning af batteri. Urkasse og urkrone i blanktpoleret stål med fine detaljer i tidsløst design, og passer til hele garderoben. 

Uret leveres i en unik urboks specielt designet til uret. En perfekt gave til manden - eller dig selv :-)

Yderligere information

FinishRustfrit stål
Urkasse diameter38-39 mm
Urskivens farveHvid

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
KOMONO Winston Galore Walnut Herringbone
KOMONO
Specialpris 549,00 kr
Pris: 649,00 kr
15%
Tilbud
presale
KOMONO Winston Royale Silver White
KOMONO
Specialpris 599,00 kr
Pris: 699,00 kr
14%